ALFALFA · CINCH · CINCH TEA · ESP · HERBLAX · LECITHIN · OMEGA GUARD · WEIGHT MANAGEMENT

Omega 3 and BELLY FAT: Want to burn away ur belly fat?


”Belly Fat poisons the liver, which directly affects your bad cholesterol levels, causing it to go up.  It also affects insulin production, contributing to type 2 diabetes.  Belly fat also chokes the kidneys, causing high blood pressure’‘ here

Dalam entry Adaa yng lepas OMEGA BANTU KURANGKAN BERAT BADAN, YA! Adaa dh share kan mcm mana Omega 3 fatty acid boleh membantu kita lost weight. Adaa sendiri test ambil sebiji after breakfast dan 2 biji lepas lunch..got to say, mmg sementara smp lunch tuh, tak terasa lapar mcm biasa. Sama jugak dr lunch ke dinner..Adaa n anak2 lunch dlm kul 12pm, dinner around 7, slalu tuh mulut tak berhenti mengunyah hehe. Frankly, Adaa ni mmg kuat makan..maklum lah, dapur sejengkal je..tulis sebaris, gi dapur sat, lepas tuh duk kat computer ni 10 minit dh fikir ni ape lg ade kat dapur..hihi Alhamdulillah, lepas amek omega ni terkawal lah..tapi perlu diingatkan ye, bagi mendpt result yg di ingin kan, air dan serat mmg kene cukup..sangat penting ye sbb tanpa air, perkumuhan akan lebih sukar..silap2 boleh sembelit.Kali ni Adaa nak go more specific to belly fat.  Tahukah anda yang belly fat ni bukan shj nmpk tak cantik malah berbahaya.



Kebanyakan daipada kita ni mesti ada masalah ni kan..tak kisah lah lelaki ke perempuan ke..Kalo perempuan, lepas bersalin mmg tak sah kalo takda lemak2 ni huhu tapi tak kurang juga yang dah kurus tapi perut tetap buncit..ramai kan? Orang lelaki pon ramai hehe Kadang2 tuh punyalah duk diet, tapi badan je kurus, perut tetap berlemak..Kenapa ye?
“I can usually tell if someone is stressed out or not just by looking at their belly size.”

  • Dr. Mehmet Oz in First for Women

Kenapa Dr.Mehmet keluar kenyataan mcm tuh? Sebab, bila kita stress, banyak cortisol akan dikeluarkan dan menyebabkan lebih bnyk belly fat..

”..whenever we are stressed, our bodies think we need food, even when we don’t.  And as we eat that double cheeseburger, our body is storing every ounce of fat in it for the famine that it thinks is approaching, or the marathon it thinks we need to run to escape that saber tooth that no longer exists.  The body does this with the help of a naturally occurring steroid produced by the body called cortisol”. more here

Jadi apa yang boleh bantu singkirkan belly fat ni? dan bagaimana?

A new study discovers that Omega -3 fatty acids keep a lid on cortisol levels and more than triple the body’s fat-burning ability. Dr. Oz hosted a discovery health series on a group of London cab drivers. He discovered that after a 15- minute ride in the cab, the cab drivers heart rate was racing and their cortisol levels were to the roof. Dr. Oz recommended that the Cab drivers eat four weekly servings of fish rich in Omega -3s such as:

  • Salmon
  • Sardines
  • Haddock
  • Mackerel

At the conclusion of the 12-week study, there was a 22% reduction in their cortisol levels! here

Omega 3 Fatty Acids burn away belly fat by reducing stress.Fish oil has long been recommended as a natural way of treating depression symptoms because of its omega 3 content.  In addition, it prevents the body from producing too much insulin, which causes fat storage, and burns away fat that’s already present in the body.here

Getting more omega 3 into your diet if by eating more fish or taking supplements will raise your level of testosterone and increase your ability to loose fat.

Jika kita rasa boleh mengamalkan pemakanan yang tinggi dengan omega, teruskan..tak perlu mengambil supplement..tetapi jika tak sempat, tak mampu nak masak tiap2 hari Adaa cadangkan pengambilan omega 3 . InsyaAllah, x rugi punya 🙂 Bagi Adaa, bagi yang nk lost weight, ini pilihan yang bagus sbb nak lost weight pon boleh, nak attack belly fat pon boleh..

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s