ENFUSELLE

ENFUSELLE: PRODUK PENJAGAAN KULIT BERMINYAK

Selamat pagi semua! hari ni dah 3 November..sekejap aja pejam celik pejam celik dah nak menuju ke akhir tahun..

Ok pagi ni adaa ingin berkongsi tentang produk penjaan kulit..selalunya adaa kongsi penjagaan kulit menggunakan vitamin kan? Tapi ramai yang belum tahu, Shaklee juga ada set penjagaan kulit kosmetik. Apa yang menariknya ialah, semua set ini adalah SEMULAJADI dan bebas bahan kimia, jadi ianya sangat selamat untuk kulit kita.

Pertama sekali adaa nak bagi tahu, Shaklee bukan buat produk untuk kulit berminyak jer, untuk kulit kering pon ada, memutihkan kulit pon ade..cuma pagi ni nak share satu2 dulu lah kan..dan memandangkan adaa ni kulit super oily, jadi tu yang tertarik nak kongsi pasal kulit berminyak ni..

jadi, apa yang sesuai untuk kulit berminyak ni?

Ini dia set basic ENFUSELLE untuk kulit NORMAL-OILY

ENFUSELLE: NORMAL-OILY
ENFUSELLE: NORMAL-OILY

Tak banyak pun kan? Cuma 4 botol aja šŸ˜€

Purifying Cleansing Gel

Gel berbusa bertindak lembut untuk menyingkirkan bahan cemar, mekap dan minyak berlebihan daripada kulit anda.

  • Bahan-bahan khas serta penambahan Vitamin E menyegarkan dan melembutkan kulit
  • Mencerahkan tona kulit
  • pH yang seimbang
  • Hipoalergenik

Purifying Toner

Formula Tiga Tindakan Menghentikan Kerosakan Pro-Oksida

 

Purifying Toner merangsang dan menyegarkan kulit, serta menyediakannya untuk rawatan Enfuselle.

  • Terbukti secara klinikal
  • Meneutralkan kemudaratan kulit akibat tindak balas dengan besi dalam air paip
  • pH yang seimbang
  • Menyegarkan dan menghaluskan kulit dengan ekstraklikoris, ginseng dan witch hazel
  • Meminimumkan saiz liang-liang kulit
  • Membantu mengawal kilauan minyak
  • Hipoalergenik

Balancing Moisturizer

Formula Bebas Minyak untuk Menyihatkan danMenghidratkan Kulit

 

Formula ringan, bebas minyak dan tidak melekit berupaya mengawal rembesan sebum serta membelai kulit dengan mengimbangkan lembapan agar kulit terasa segar, licin dan berseri sepanjang hari tanpa kilauan

  • Terbukti berkesan secara klinikal
  • 146% peningkatan keanjalan kulit dalam tempoh 28 hari
  • 268% pengurangan garis-garis halus dalam tempoh 28 hari
  • 173% pengurangan kedutan dalam tempoh 28 hari
  • Membantu mengembalikan keseimbangan lipid
  • Hipoalergenik

Eye Treatment

Tiada Lagi Garis-Garis Halus dan Kedutan yang Ketara

 

Memperbaiki penampilan dengan khasiat nutrien dan botani khas untuk mengurangkan garis-garis halus, kedutan dan sembap.

  • Terbukti berkesan secara klinikal
  • 233% pengurangan kedutan dalam tempoh dua minggu
  • 120% peningkatan keanjalan dan ketegangan kulit dalam tempoh dua minggu
  • 209% pengurangan garis-garis halus yang ketara dalam tempoh lapan minggu
  • 32% peningkatan lembapan kulit yang berpanjangan dalam tempoh lapan minggu
  • Tona kulit yang nyata lebih sekata dalam tempoh 12 minggu
  • Botani anti penuaan dan vitamin C membekalkan manfaat yang ketara untuk kulit
  • lembut di sekitar mata
  • Sempurna untuk bahagian leher dan bibir

Hipoalergenik dan telah diuji oleh pakar oftalmologi serta selamat untuk pemakai kanta sentuh

set enfuselle ni bukan sahaja bagus untuk mengawal minyak tetapi juga membantu kulit kelihatan lebih muda dengan menghilangkan garis-garis halus dan kedutaan dimuka.

Adaa juga pernah guna dan memang sangat lembut pencuci mukanya tu..hanya sedikit diperlukan dalam setiap penggunaan dan memang tahan lama. Ini baru puas hati membeli kan?

Untuk pembelian ENFUSELLE NORMAL-OILY BASICĀ SET atau pembelian produk secara berasinganĀ menggunakan DEBIT/CREDIT card anda, anda boleh klik ESELL dan dapatkan secara terus šŸ˜€ (jika inginkan konsultasi percuma sebelum atau selepas pembelian boleh hubungi adaa ok?)

Untuk tutorial cara membeli secara online menggunakan ESELL klik SINI

esell

order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s