SHAKLEE RELATED

“BLOGGER GET TOGETHER” WITH ADAA’SINSPIRATION ♡

image

Salam blogger fren!!
Hari ni adaa nak buat segmen “BLOGGER GET TOGETHER” WITH ADAA’SINSPIRATION

Tujuan adaa buat entry ni sebab kenal lebih ramai blogger sebab dah lama berblogging tapi belum kenal ramai blogger..so harapan dapat kenal ramai blogger yang hebat2 🙂

Cara join:
Senang aje..3 simple steps

  1. Jemput follow blog adaa ye
  2. Copy gambar kat atas tu dan backlink pada entry ni
  3. Tinggalkan nama dan url blog anda untuk kite kenal2 🙂

Itu jer ..
From 23 OCT to 15 NOV 2014 ye..yuk3

♥ insyaAllah adaa akan buat cabutan bertuah dan 3 blogger yang bertuah akan dapat special gift dari Adaa:) jom berukhuwah! ♥

Advertisements

9 thoughts on ““BLOGGER GET TOGETHER” WITH ADAA’SINSPIRATION ♡

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s