SHAKLEE RELATED

NEveR QuIt..

image

Malam ni adaa nak share satu quote yang menarik..

Dalam bisnes..ramai yang mengalah..sebab bisnes tak seperti kerja makan gaji..kalo kerja makan gaji..bulan tu jugak kita dapat gaji..tapi kalau bisnes..6 bulan pon belum tentu berduit..

Memang bukan mudah..tengok saje orang2 yang berjaya dan kaya di dunia ni..

Mark zuckerberg- facebook
Jan Koum -whatsapp cofounder
Bill gates

image

Ramai lagi..agak2 korang lah..diorang ni terus kaya ke? Tak kan..ntah dah berapa kali jatuh duduk terlentang dah..

Orang yang nak berjaya..dia takkan mengalah..biar jatuh semalam..hari ni akan bangkit semula..

Cuba korang tengok anak2 korang..budak2 yang baru nak pandai jalan..berkali2 jatuh..tapi adakah diorang give up untuk berjalan? Tak kan..biar tunggang terbalik pon tetap diorang bangun semula..sikit pun takda rasa putus asa..letih kan..

Jadi sama juga dengan kita..dalam bisnes tak kira apa pun yang kita buat..jgn pernah putus asa..Allah ada..Dia tahu keinginan kita..usaha kita..insyaAllah rezeki pasti ade 🙂

Jangan Pernah Mengalah..

All da best to all my STAR MASTER!

Adaa
21:08

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s