MEMBERSHIP SHAKLEE · PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

WAHM: LEBARKAN SAYAPKU

Semalam ada perjumpaan #Ops Sekali Lagi hehe bunyi macam perisikan khas tau..secret agent gitu..tapi bukan ye..saya bukan secret agent..saya pengedar shaklee yang sah hehe

image

Kali ni kami berkumpul bagi membincangkan bagaimana mahu menolong lebih ramai orang di luar sana yang ingin menambah pendapatan atau dapatkan duit tambahan..tak kiralah yang bekerja ke surirumah ke janji mereka nak tambah pendapatan..

image

Yang bestnya kali ni adaa berkumpul dengan ‘adik-beradik’ seibu sebapa hehe jadi dapatlah beramah mesra gtu..selalu kenal dialam maya aje..

Inilah indahnya bisnes shaklee ni..adaa cuma kenal upline adaa dan ‘adik beradik’ yang lain hanya di internet..tapi lama2 dah jadi mcm satu keluarga besar dah.

Tak banyak bisnes online yang sebegini..selalunya kalo buat bisnes online sendiri2 aje kan..dulu adaa jual baju baby..memang adaa suka..tapi bila masa down..takda sape nak share..beza dengan sekarang..bila confuse ke down ke frust ke sentiasa ada tempat nak bercerita dan minta pendapat..seronok kan?

Sesi semalam walaupun singkat tapi cukup manfaat..kami semua sedang membina empayar sendiri dibawah naungan ‘mak’ kami Presidential Master Shareeza or kak cery..dan alhamdulillah..cita3 kami ingin menjadikan lebih ramai seperti kami..dari 0 sehingga 5 angka..dan kami telah melahirkan ramai orang2 yang berjaya di bawah kami..Alhamdulillah..

image
Me with little fahry n another syuhada 🙂

Tapi kami belum puas..masih ramai yang boleh dibantu..bagi anda yang ingin merasa apa yang kami rasa..jom cari kami! 🙂

image

Adaa
0179329858

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s