MEMBERSHIP SHAKLEE · PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

INGIN JANA 4 ANGKA DARI RUMAH? TERBUKA UNTUK 2 ORANG SAHAJA!

Bulan ni bulan oktober, bulan baru..jadi bulan ni adaa berkira-kira untuk membantu lebih ramai orang merasa apa yang adaa dah rasa 😀

DR.SHAKLEE
DR.FORREST C.SHAKLEE

Dulu orang kata duk rumah takda buat apa, menghabiskan beras jekan..tapi zaman sekarang lain..duk rumah pun boleh jana income tau..jangan tak tau..janji ada kemahiran berinternet sket dah cukup.

Kelmarin subsidi minyak dah dikurangkan, jadi adaa faham, kita semua ada satu sahaja jalan keluar iaitu tingkatkan pendapatan..nak bising2 pon tak guna..dunia memang kejam haha jadi jom kita tingkatkan pendapatan..

Untuk oktober, adaa hanya buka peluang kepada 2 orang sahaja..2 orang ini adaa akan focus untuk guide, bantu dan tunjukkan cara untuk jana 4 angka dengan Shaklee. adaa akan pastikan anda berjaya tapi korang pon kene lah usaha..tiada satu apa pun didunia ni yang free tau..masuk toilet pon berbayar..

Apa yang anda perlukan?

  1. modal cuma serendah RM65 untuk pendaftaran sebagai ahli shaklee dan memberkit

  2. Kesungguhan dan sanggup berusaha..mula2 kene keje kuatlah, lepas tu lama2 lepak skettt

itu sahaja yang adaa minta..

dan apa yang anda dapat jika anda mahu berusaha?

  1. Cash bulanan (2-4 angka) kalau dah terer esok 5 6 angka pun buleh..RM9000 PON 4 ANGKA JUGAK KAN, RM9999 pon 4 angka jugakkan hehehmasyuk tuu..bonus ni akan masuk ke dalam akaun anda pada setiap tengah bulan..jadi taklah sangap hehe

  2. Car bonus– ini anda akan diberi duit ye..bergantung kepada kesungguhan anda..lagi rajin, lagi banyak yang anda boleh dapat setiap bulan..jadi anda bebas mendapatkan kereta idaman anda dah shaklee akan bayar untuk anda hehe

  3. National/international trip atau Umrah..ini sangat bagus..berapa ramai yang belum lagi ke Tanah Suci? ramai kan? kebanyakan rakan2 saya yang dapat tiket ke umrah mereka akan beri pada ibu bapa, suami sebab ini VIP package tau..bestnya dapat bertemu Allah free je tau

  4. Awards/recognition..anda akan diberi penghargaan setiap tahun..ala2 ABPH gtu..

  5. Leadership incentive– shaklee akan memberikan anda pelbagai bentuk incentive setiap bulan yang boleh anda kejar

INCOME OPPORTUNITY
INCOME OPPORTUNITY

tengok..tu baru 5 tau..syok sangat2..adaa dulu tak terbayang pon akan terjebak dengan gembira begini hhehe dan yang paling best, berada dibawah empayar JUTAWAN yang sangat menitikberatkan ilmu dunia akhirat..syukur..

berada dibawah payung jutawan ni bukan mudah tau..sangat beruntung kerana semuanya hebat2..dan peluang untuk dibantu hingga dapat 4 angka bukan datang selalu..jadi jika betul nak pendapatan, sila sahut offer adaa ni ok?

adaa akan bantu 2 orang sahaja bulan ni..untuk mempelajari tentang shaklee, bagaimana nak jana income, apa yang perlu dilakukan..from A to Z kemudian anda pilih nak usaha atau lepaskan.

anda bersedia?

CARI SIDE INCOME DENGAN SHAKLEE
CARI SIDE INCOME DENGAN SHAKLEE
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s