ALFALFA · HERBLAX · LECITHIN · PHYTOCOL-ST

SAMBUTAN HARI RAYA: TABUNG HAJI HOTEL KUALA TERENGGANU

semalam sempat adaa dan anak shaklee ku bersambutan syawal bersama shaklee..hehe dh nak masuk aidil adha pon kan..takpe..janji ada sambutan nye bersama shaklee..

Sambutan ni adalah untuk area pantai timur jadi ramai yang datang bukan shj dr terengganu tapi dari kelantan dan pahang juga..disinilah kami keluarga shaklee berkumpul semalam..

image

Semasa program sempat kami mendengar sedikit perkongsian bersama Suknit tentang apa yang ditawarkan oleh shaklee seperti peluang kesihatan, peluang mendapat pendapatan, peluang melancong dan umrah secara percuma, car bonus dan sebagainya..dan yg best..ada lucky draw!! Mcm2 tau..grand price for yesterday is 3 vivix n 3 kolagen..waduh…siapa yang tak mahu dek non…kalo beli vivix tu sebotol rm475 kot…kolagen sekotak rm298 kot…org bagi free siap..mau tak excited hehe

image

Yang ni pula sesi perkongsian dari Sarah, nutritionist Shaklee tentang pengambilan shaklee semasa raya..biasalah raya2 korban ni..juadah wajib dah tentu daging..jadi apa yang perlu kita ambil utk mengelakkan kolestrol, kesihatan penghadaman, dan makan secara sihat? Ini aje dek non…

image
DETOX RAYA

coNform..membuang mudah, detox semua yang lemak2 berlebihan, sekat kolesterol yang kita makan..cnth cuma ambil phytocol sebelum makan..nanti kita punya najis keluar berminyak2..(maaf disgusting sket) but its true..thats how it works. Tak caya cuba sendiri..kaw2 bagus ni..

image

Ini pula sesi games!! Mengandam pengantin..aktiviti utk lelaki tapi dah jadi pengantin perempuan pulak hehe memang sporting habis!!

Overall..it was fun..anak2 pun gembira dapat pensil warna sekotak seorang dengan gambar untuk diwarnakan..so tidaklah diorang boring.

Sebelum balik ade pulak MAHA peringkat negeri Terengganu berhadapan dengan hotel Tabung Haji ni..jadi bawaklah kejap anak2 tengok binatang..nak cari zoo takde plak kan..kasi can lah ye tak..naik kereta kuda seround..ala2 perasan cinderella haha

image

Ingat lepas event nak sambung mandi kolam..tapi dah lewat sangat pulak..apa lagi..pagi ni melepas keinginan anak2 lah..kasi can…tempat yang sama iaitu di Hotel Tabung Haji jugak..

image

Dah dekat 3 jam berendam baru tau nak balik masing2..hehe

Alhamdulillah..minggu yang seronok untuk anak2..bermula dengan sambutan raya Shaklee..melarat sampai ke MAHA sampai ke kolam mandi..ok..esok sekolah!

Walaupun begitu..order tetap masuk ye..promo kolagen buy 6 free 1 dan mealshake buy 6 free 2 (buy 3 free1) masih ada sehingga 30hb sep ni..jadi jangan lepaskan peluang!!

THANK YOU SHAKLEE!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s