TESTIMONIAL

Doc’s advice:” U better amik supplement dari ubat yang i bagi ni..”

Last time dalam UBAT sebagai MAKANAN atau MAKANAN(suplement) sebagai UBAT?? Adaa ada share tentang keburukan menjadikan ubat sebagai makanan kita..Bagi Adaa, walaupun baru beberapa tahun mengamalkan Shaklee, tapi Adaa berpuas hati dengan kebaikan yang Adaa dapat..dan atas sebab tulah Adaa nak sgt share dengan semua khasiat dan kelebihan Shaklee ni..namun ianya bukan sama sekali paksaan buat anda untuk sama2 mencuba, cuma jika anda nak tahu keberkesanannya, anda cubalah sendiri..mana tahu suatu masa nanti anda tercari2 supplement, ingat2lah Adaa dan Shaklee ye..hehe

Bagi yang belum sakit, amalkan gaya hidup sihat ye, lebih baik jika nak ambil supplement utk kesihatan menyeluruh, tapi bagi yg sakit, tak salah untuk mengambil supplement sebagai usaha memperbaiki kesihatan anda..masih belum terlambat tau..jom baca ni

 

Adaa suke ayat ”u better amik suppelement dari ubat yang i bagi ni sbb ubat ni ada drugs, so lama2 bnyk drugs dlm badan u n eventually will effect ur kidney pulak” ..mmg btol..bila kita ambil bnyk sgt drug, kidney akan terbeban dan eventually malfunction..

RANGKAIAN PRODUK SHAKLEE
RANGKAIAN PRODUK SHAKLEE

Bila bercakap tentang ubat, buah pinggang, jantung..teringat arwah umi, kidney failurenya berpunca dari darah tinggi..sejak tahun 80-an umi mengambil ubat darah tinggi yang sangat2 bnyk..sampaikan kami adik beradik pernah buat lawak ”bnyk nye ubat, nnt kene buh dalam beg tarik ni” mcm tulah punye banyak ubat umi..Tapi memang betul..kalau umi suruh ambil ubat dia, adaa akan Tanya yang mana satu? Sebab plastic banyak sangat..bukan beg plastic kecik, besar2 pulak tu..

Jadi, sama2lah kita jaga kesihatan, ambil pengajaran ye..Sekiranya anda masih sihat, boleh juga start ambil supplement sbb kita ni bukan tiap2 hari dapat meal yang lengkap dengan semua nutrisi yang diperlukan badan kan..ada yang tak sempat pun pergi makan dek kerana kerja..jadi mulakanlah hari ni..tak perlu ambil bnyk, multivitamin sebiji sehari pun dah cukup..percayalah, ia pernah buat Adaa yang lembik macam sayur dulu kepada keadaan yang sangat baik, bertenaga..tak mahal..sebiji vitalea baru 60sen..harga kesihatan yang anda dapat lebih tinggi dari tu kan hehe

VITALEA- 100 TAHUN DIPASARAN
VITALEA- 100 TAHUN DIPASARAN

Kalau 60 sen sehari pon berkira..susahlah kan..sekarang ni meal yang tak sihat, RM12 orang sanggup bayar..apalah sangat setakat 60 sen tu..Tapi jangan lah kalo sakit tak ke doktor pulak..pengambilan supplement ni untuk prevention..kena faham tu..Jadi, buatlah pilihan yang bijak ok!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s