MEMBERSHIP SHAKLEE · PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

‘RM2500 HANYA KERJA DARI RUMAH’

kerja dari rumah
kerja dari rumah

Biasa tak nampak ayat kat atas? Dulu masa adaa mula-mula berjinak-jinak dengan online business, inilah yang adaa cari..cari duit dari rumah..

Dulu google punya google macam-macam kerja yang keluar..yang adaa ingat paling popular ialah kerja menaip..menaip dari rumah dan dibayar mengikut berapa muka yang kita berjaya taip..herm..kononnya boleh dapat RM2500 sebulan..time tu tahun 2009/2010 gitu..banyaklah kan sebab starting enginnering pon lebih kurang tu jer.

Tapi mcm biasalah..indah khabar dari rupa..semua janji-janji2 manis jer..lepas tu buat freelance translate..yang ini memang adaa berurusan dengan orang hidup hehe meaning bukan dengan machine lah..dan adaa diberi rakaman video/suara untuk ditranslate..also, not working for me..anak duk menangis kat telinga mana maunya nak dengar..lagi pon, dateline setiap video sangat sekejap..x dapat nak kejar kalo dengan anak ni..

Kemudian banyak lagi peluang2..contoh isi survey online, kita akan dibayar..ini memang betul..tapi malaysia tak banyak yang tawarkan benda2 macam ni..semua oversea..kena ade paypall and all that..tapi jenuh sebab duk kene cari syarikat yang tawarkan online survey berbayar..huhu..leceh dan sen yang dapat pon memang ‘sen’ jelah..too much time but too little pay

lepas tu latest yang adaa jumpa ialah Herbalife..ha yang ni macam menarik dan tertarik..adaa contact dan katanya boleh buat dari rumah TING!! memang inilah yang ditunggu2..apa lagi..terus disuruh dek orang herbalife pi daftar kat opis dia ..mase tu kat mana ek..lupe dah..kat KL lah tapinya..adaa cuba yakinkan husband..dia menyokong aje..mula-mula kami berdua pergi ke seminar ringkas..memang menarik..ditunjukkan testimonial2 orang2 yang berjaya kurus dan sihat dengan herbalife..real people bagi talk ok..bukan gambar2..memang tertarik..so kitorang pon daftar..total kena bayar dekat RM1000 ..yakin punye pasal..kitorang jd member..

Ok, so im ready to start from home..depan computer..TETAPI..hari pertama dah disuruh ke convention merata..di Singapore and all..herm..terus down..this is not my thing..adaa nak buat dari rumah..ini bukan online ni…offline ni..sedeh..mintak nak cancel membership n refund..again..burn some money..xleh full refund katanya..cuma dapat half..sedih giler..huhu

adamzlittlecloset

dah give up..adaa start my own business..business baju kanak2..memang bagus, tapi modal agak besar..trend pon sangat cepat berubah..kalau adaa dapat pergi sendiri ke China memang sangat untung business ni..tp adaa ambil barang dari orang..kiranya dah 3rd ke 4th person lah adaa ni..so orang pon dah surelah mark up harga kan..sudahnya, adaa dapat brg harga dah tinggi..so adaa nak jual murah kat customer memang tak dapat..again..untung sikit sangat..tp adaa memang minat business baju2 baby..i love this little business dan adaa namakan sempena anak pertama adaa..i just love baby’s stuff cute sangat! InsyaAllah satu hari nanti adaa akan buat semula business ni..bukak kedai..baru puas hati 😀

lepas dah kecewa dengan ‘kerja dari rumah dapat rm2500’ Allah temukan adaa dengan Shaklee..tapi bukan untuk cari duit..untuk masalah kesihatan..adaa guna SHAKLEE bukan untuk business tetapi untuk menyusu, mengandung..belum terlintas shaklee boleh bantu masalah pendapatan adaa..

Lepas hampir setahun guna dan ekonomi makin mencengkam..dan setelah mengkaji dari blog favourite ku mamafaiz.com adaa akhirnya terjebak dengan Shaklee..

nak cerita penuh boleh baca disini perjalan adaa dengan shaklee

AMBIL LANGKAH PERTAMA DENGAN SHAKLEE

dan juga DISINI untuk lebih banyak cerita dan info

Sampai sekarang adaa masih belum jumpa RM2500 hanya dari rumah sebab dengan Shaklee, adaa dapat berganda2 dari itu dan yang penting, yes, betul..adaa hanya buat secara online dari rumah! jika adaa ke kelas itu atas pilihan adaa..tiada paksaan..that’s why adaa bertahan dengan shaklee hingga sekarang! tahun ni genap 3 Tahun and i’m still falling for it!

my passion
my passion

Jika anda sedang mencari cara untuk side income, atau income dari rumah, nak adaa tunjukkan jalan..jom..i am waiting for u! yes u!

Dah ramai yang berjaya..jadi adaa percaya anda juga boleh..dan yang penting..modal cuma serendah RM65, hati kental, berkeinginan tinggi dan positive..itu sahaja..

Can’t wait to see u!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s