VIVIX

Anti Aging Supplement: Why VIVIX?

Hari ni nak share pasal vivix lah pulak..asyik kolagen dan mealshake je kan..hehe kasi can lah kat cinta hati ku lagi satu ni..Adaa dah lama sangat nak try vivix ni tapi dulu tak sempat sebab pregnant..so lepas deliver kali ni  kasi try..huuu terus jatuh hati..sangat2 best!

vivix
vivix

Dipasaran sekarang memang berlambak product yang cuba untuk membuatkan kita kembali muda (eh adaa belum tua sangat lg hehe). Kalau kosmetik, takyah cakap lah..tiap2 hari iklan kat tv kan..tak kurang juga yang ingin mengambil jalan singkat dengan menyuntik kolagen, botox..(bahaya tuu).

Dari segi liquid supplement pun banyak juga yang dah muncul..ada yang murah, ada yang mahal..tak kisahlah tu kan, janji work for u..tapi betul ke berkesan untuk anda? Berbaloi ke dgn duit yang anda keluarkan? Kali ni Adaa nak share kajian yang telah dilakukan ke atas beberapa anti aging supplement dan lihatlah hasilnya:

klik pic for better view

Now, kenapa Adaa kata VIVIX is the best?

  • VIVIX mengandungi resveratrol extract and it has natural resveratrol content of  98%.
  • Resveratrol in vivix has higher potency and higher purity than other resveratrol supplement in market.
  • Dilengkapi dengan gabungan Anggur Muscadine yang juga dikenali sebagai ‘Super Grape’ – increase the impact on the 4 key mechanisms of cellular aging. 
  • Sebotol VIVIX membekalkan jumlah resveratrol yang sama dalam 3000 gelas red wine dan 10 kali ganda lebih berkuasa berbanding dengan mekanisme utama resveratrol tunggal.

Vivix ni, dengan hanya sebotol, pelbagai kelebihan anda boleh dapat..dari meningkatkan metabolisme, menurunkan berat badan, diabetes, buah pinggang, masalah kulit, stroke, kesiahatan menyeluruh, kesihatan sel..macam2..memang sangat berbaloi..adaa dah cuba so? what about u?

It’s ur call =)

more about vivix: here

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s