PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE · TESTIMONIAL

SHAKLEE: SIDE INCOME 4 ANGKA TAK MUSTAHIL!

Sambil2 melepas lelah lepas bersilat kat dapur..belek2 jap fb anak-anak business..buat spot check sikit heheh..takdelah..sekadar ambil tahu perihal anak2 buah..takdelah skodeng..

Dalam diam..3 tahun dah adaa buat shaklee..cuba membantu mereka yang nak dibantu..yang sama2 nak memperbaiki nilai hidup..dari asal2nya adaa cuma ade 1 org dalam organisasi..sekarang dah mencecah hampir ratusan..yang menjadi leader dan distributor. .siapa sangka kan..

Hari ni adaa nak share tentang salah seorang ‘anak’ adaa..downline kedua adaa..6 tahun dulu tak kenal pon siapa cik puan ni..heheh dan kami mula kenal lepas jd biras 6 tahun yang lepas..yup..she’s my in law..adaa panggil kak lang jer..kak lang ni kerja kat SUK shah alam dulu..dan masa tu adaa masih mencari2 hala tuju haha

image

Bila adaa mula terjebak dengan shaklee ni..dia ade beli untuk masalah kulit anaknye..anak2 kak lang ni ada masalah eczema ..dan masa tu dia breastfeeding anak jugak..dan adaa pon tengah breastffeding anak masa tu dan mengamalkan shaklee..kalo balik umah MIL itulah topicnye mase tu..baby..kulit..breastfeeding..shaklee…so dipendekkan cerita..dari sekadar pengguna..akhirnya kak lang daftar bawah adaa dan mula jana income dengan shaklee..

she is a very hardworking person..dalam 2 3 bulan pertama je dah naik level pertama dalam Shaklee iaitu supervisor..dan sebagai Supervisor, 4 angka income memang dalam tangan..

Kalau difikirkan, kak lang ni bekerja..pastu buat shaklee lagi..belum cukup ke..well..inilah yg org kata nak keluar dari comfort zone..bukan nak sekadar cukup makan..

A year later..she moved to another level..Sr supervisor and then she climb ed 1 more step..as off now..kak lang adalah coordinator shaklee..4 angka? Dah pasti.. Dengan empirenya yang tersendiri..cara tersendiri..kini beliau pula yang berada di tempat adaa…apa yang dia buat sampai dpt mantain 4 angka income? Sampai organisasinya berkembang sehingga sekarang?

Sepanjang 3 tahun kami buat shaklee ni..dia tak pernah give up..jatuh bangun dalam bisness itu biasa..tapi yg luar biasanya..SEMANGAT dia..bukan setakat cuba2..tapi beri KOMITMENT..JIWA KENTAL..bukan semua org mampu ..

Adaa masih ingat..time closing hujung bulan…kadang2 kami balik rumah MIL..kebetulan berkumpul kat sana..orang lain tengah heboh beramah mesra..adaa n kak lang sebok nak closing..hadap handphone..hadap calculator..nak pastikan closing dengan jayanya ..penah ada sekali tu tiba2 je dia menjerit gembira haha our MIL pon pelik apalah yg kitorang tengah buat..hehe well..gud memories..

Bagi adaa..sumbangan adaa tak banyak..tapi dia sendiri yang kuat..

Kuat semangat
Rajin
Sentiasa duplicate apa yang adaa buat
Sentiasa berbincang tentang organisasinya
Sentiasa berkongsi idea
Sentiasa perbaiki diri

And we have each other

Dan tengok..sekarang dimana dia..inilah org kata from ZERO TO HERO..orang kata business shaklee ni susah..ade yg kata senang..sebenarnya terpulang pada anda..

Adaa ade bukti..inilah antara anak adaa yang melangkah maju dan belum tarik brek pon lagi..ada ramai anak2 biz lagi tapi belum adaa kongsikan disini..insyaAllah one by one..

image
FAZLINA ROSLI & FAMILY

Bagi anda2 diluar sana..remember this..she is a very reliable SHAKLEE independent distributor. .and im sure u wont regret having her as your mentor or your distributor. .

I wish she will continue this journey with strong heart and never give up coz I know she is a great person inside out.

I leave this entry with some pic of her and our moment together..let the pictures speak..

image

image

image

image

image

image

Adaa
10092014

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s