Pelbagai

TESTIMONIAL: KULIT GEBU DAN CANTIK DENGAN SHAKLEE

Waduh, mata sudah mahu lelap, lupa lagi nak update blog hehe, bukan lupa..tapi ter jerrr

Kali ni adaa cuma nak kongsi satu testimonial ringkas..dalam 3 4  bulan lepas, ada seorang gadis (wah gadis tau) call adaa..bunyinya mcm chinese dan katanya dari Indonesia..eh betul ke ni? 

Awal2nya cuma bertanya..so adaa rasa, oo saja2 tanya agaknya ni..kemudia dia call lagi..nak beli kolagen katanya..bukan 1 bukan 2..nak 6 katanya..haaaa banyak tu..betul ke ni?

 

ok dah lama pung pang puang..line pon dah banyak kali terputus, bersambung, dijadikan cerita, cik adik ni jadi ambil..bukan setakat kolagen 6 kotak, tapi dengan GLA sekali..tu dia..cik adik ni chinese, tapi namanya Lina..nama melayu gitu..orang Indonesia kan biasa gtu..hehe

selepas tu, dia contact saya lagi, kali ni nak order lagi 2 kotak kolage, GLA , vivix 2 botol dan beberapa vitamin lain..amboi..banyak tu dek oi..pada pandangan adaa, dia sangat berpuas hati dengan shaklee tu yang repeat order kan..

saya dan lina ni dah mcm kawan, selalu berwhatsapp, tapi tak kenal pun muka..jadi satu hari tu adaa tanya2lah..apa feedback dia guna shaklee kan..ini yang dia hantar pada saya..

 

testi kolagen 48

 

lawa kan orangnya? gambar ni katanya diambil masa didalam perjalanan berjalan kaki entah berapa jauh..dah letih2,peluh bagai nak rak, dia snap gambar..so itu original kulit dia..

betul kata orang, picture speaks for it self..tak perlu adaa ulas banyak2 lah..memang lawa kulit cik adik ni..dia sekarang dah jadi ahli shaklee indonesia pun dan kakak dia juga sangat berminat dan ingin mendaftar sebagai ahli..wah..bagus kan?

 

jangan ragu2 dengan Shaklee, sebab bukti dah ada didpn mata..ha ini baru sikit ye..insyaAllah more testimonial to come..:D

sebelum tu..jangan lepaskan promosi bulan ni kalo nak cantik macam lina ni 😀

SEPTEMBER 14 PROMOTION BUY 6FREE 1
SEPTEMBER 14 PROMOTION
BUY 6FREE 1

ayuh kita jadi sihat dan cantik yuk!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s