Uncategorized

#SHAKLEE EFFECT: JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

[#ShakleeEffect]

3 tahun lepas saya hanya HOUSEWIFE terhormat hehe ade Master tapi duk dalam gobok je..jauh saya belajar..bak kata org2 tua ‘ blaja sampai UK ade master tapi terperuk kat rumah..membazir jer!’..huhu..pilihan saya waktu tu memang nak bekerja..tapi takda sapa nak hire..merata saya apply kerja..tp dah tak sudi..nak buat macam mana..

jd saya mulakan bisnes, karam..saya buat biz affiliate..karam..saya buat free lance interpreter. .karam..buat survey online..karam..jual baju baby..karam..typing dr rumah..karam..semua tipu jer lebih..ape keje online yg saya tak buat ..semua saya cuba..tapi, karam..

Satu tahap saya buntu..saya fikir2..x jumpa arah..so give up..keje saya hari2 cari peluang baru di internet..tak jumpa2..masa tu anak saya sorang..usia 25 tahun..suami memang kerja tapi saya pun nak jugak menyumbang..makin lama modal makin susut..hangus..sudahnya..biz kemana..saya leka menjamu mata diinternet..SHAKLEE..apa bende ni..macam pernah dengar..rasanya Umi pernah makan ni dulu..ok..jenguk baca untuk masalah penyusuan..anak pertama saya gagal menyusukan Adam..so mungkin info ni berguna utk anak kedua nanti..hari2 saya jd pengunjung setia blog mamafaiz..(sekarang upline saya) dan juga blog nanny saya anakkuwiraku..sekadar baca dan menambah ilmu..layan…

Duit makin menyusut..saya pregnant anak kedua..badan makin lemah..entah apa punca..duk berulang alik ke klinik..dalam sebulan entah brapa kali..sampaikan ayat terakhir doktor saya masa tu DR.Aishah di damansara..” awk tak sakit tapi badan awk lemah sangat2..awk carilah multivitamin” so..saya balik..google lagi…

VITALEA..saya nampak vitamin ni mcm bagus..saya beli satu set pregnant..lepas satu,satu saya beli..demi anak..demi diri sendiri..masalah kesihatan saya semakin pulih malah sangat bagus..tapi kewangan? Masih belum selesai..masa tu saya berbisnes baju baby..cuma dpt RM50 sebulan..cuma RM50..

saya jelajah lagi blog2 kak cery..saya rasa nak berniaga SHAKLEE..mencuba nasib..tapi modal rm75 pon saya takda utk jd ahli..sedih..saya hold dulu..lepas 2 bulan saya bersalin..dan 2 bulan juga Umi meninggal..saya terima sikit peninggalan dari arwah Umi..cukup utk saya beli bekalan supplemen saya dan dapat jadi ahli..masa tu harapan saya..dpt Rm 2 300 dah cukup besar..

image

Maka bermula perjalanan saya dengan shaklee..bonus pertama saya? Saya sendiri lupa..suami saya kata dlm RM200 gtu..cukup besar bagi saya..gembira betul bila dpt cek..saya tunjuk kat husband..syukur..

Tapi upline saya ..kak cery..tak puas2 guide saya..tunjuk peluang yang lebih besar..makin lama saya makin suka..

♥saya dapat ilmu yang terlalu banyak
♥saya makin tahu tentang kesihatan
♥saya semakin yakin dan ramai kawan dialam maya
♥bonus semakin meningkat
♥saya jadi lebih yakin dan dapat bantu orang lain

image

Tanpa sedar..saya makin maju..dari dulunya semacam ‘loser’ tapi sekarang tak lagi..saya winner dan akan terus win win win!

Setiap hari saya terisi..saya makin seronok..dapat award dan penghargaan buat saya sangat gembira..dr zaman sekolah..saya tak pernah langsung dpt 1 medal atau 1 trofi ..akademik mmg saya ok..tp sukan..pertandingan..not my thing..so saya sgt sayang trofi2 saya sekarang..haha

image

Dan yang paling saya suka..dibawah saya telah lahir leader2 yang seperti saya..yg dulunya income 0 kini hampir 5 angka..siapa sangka..dulu loser sekarang winner..siapa sangka..hanya dengan berada dirumah..berperang dengan anak2..chores..tapi syukur..ini jalan Allah berikan untuk saya..

Dan hari ni..saya disini..masih disini utk melahirkan lebih ramai leader..jutawan..dan saya mencari anda yang mahu berjaya..

SAYA SEDANG MEMBINA EMPAYAR JUTAWAN SAYA
NAK SAYA TUNJUKKAN CARA? JOM!

image

This is my shakleeEffect!

03092014

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

One thought on “#SHAKLEE EFFECT: JANA PENDAPATAN DENGAN SHAKLEE

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s