Uncategorized

SEPTEMBER PROMO BERGANDA!!

Bila habis sahaja ogos..tak sabar tunggu masuk bulan baru..dalam hati ni duk fikir promo apa pulak dari shaklee kali ni..mintak2 kolagen..heheh

Sekali..belum sempat pagi dah dapat tahu ada promosi kolagen weheee!!! Dan lebih teruja bila dapat tahu ada promosi berganda..wah wah!!

Sebelum ni adaa selalu juga buka page shaklee indonesia…dan disebabkan shaklee disana baru sahaja beroperasi..jadi promo memang best..setiap bulan mesti promosi 2 produk..kalau kat malaysia 1 jer..lagi satu di Malaysia..promonya selalunya buy 6 free 1 tapi di indonesia buy 3 free 1..dalam hati jeles jer ni..

Siapa sangka..bulan ni Malaysia buat surprise heheheh I love SHAKLEE malaysia!

image

Tu dia…best sangat2!!..dua dua hot stuff..

Secara peribadi..adaa sangat suka kolagen..ada yang kata agak mahal..tapi seperti biasa..the price comes with the quality..memang terbaik..kalo konsisten makan memang cun! Selain dari tu kolagen ni bukan sahaja untuk kecantikan malah lebih dari tu..untuk kulit,sendi,kornea dan banyak lagi!

image

Itu kolagen..mealshake pulak? Memang banyak sangat manfaat..wangi..sedap..hehe

Nanti adaa akan kongsikan lagi manfaat kedua-dua produk terlaris dipasaran ni..apa lagi..jangan tunggu lama2..belum pernah ada double promo gini..untung tau..

image

image

Dapatkan sekarang!!

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s