GLA

SET BUDGET SHAKLEE UNTUK ANDA!

Hari ni sharing ringkas jer sebab anak dah nak bangun hehe..

Ramai yang ingin merasa kebaikan shaklee, kesitimewaan shaklee dan keberkesanan shaklee seperti yang orang ramai gemburkan..tetapi kadang-kadang ada kekangan kewangan kan..jadi bagi adaa, adaa faham..

ada juga yang bukan nya disebabkan masalah kewangan tetapi lebih kepada was-was..nak cuba-cuba dulu katanya..nak ambil banyak-banyak takut tak sesuai..ok takpe..disini adaa cuba memenuhi kehendak korang..

POSTER SET BUDGET
SET BUDGET

Perlu diingatkan ye, shaklee tidak pernah buat set2 ni..kalau pergi dekat HQ ke branch ke, kata , ‘saya nak set budget diet 2’ memang dia tak tahu lah..kami sebagai Shaklee Independent Distributor mengambil inisiatif untuk membuat set2 ni supaya senang untuk anda..kalau adaa suggest full set sekali pun, takdalah memang wajib beli full set..semuanya atas anda..budget anda, kesihatan anda..adaa disini sebagai consultant anda sahaja..

Jelas kan? sebab tu lain orang, lain masalah kesihatan, kadang2 lain produk yang adaa cadangkan sebab semua orang berbeza.

Set2 diatas ni pula ialah set yang paling selalu dibeli dan dibuat berdasarkan fungsi utama setiap produk..jadi jangan risau, adaa tak buat sambil lewa ok 🙂

Bagi yang ingin mencuba dan nak dapatkan kepastian boleh contact adaa..kita bincang2 sebelum membeli..takda masalah.

Bulan ni set paling laris pastinya yang ada GLA sebab bulan ni ada promosi khas dari shaklee!!

wpid-img_35728887411000.jpegtu dia..beli dengan harga 6 tapi dapat 7 botol tau..apa kebaikan GLA dan set2 berkaitan? meh adaa bagi tengok

DIABETES
DIABETES
JERAGAT
JERAGAT
set kesuburan
KESUBURAN
GLA promo
FUNGSI GLA
esp+gla
KELEBIHAN GLA
set d+gla
SET KULIT
skin care booster set
SET KULIT
WOMEN'S HEALTH PROG
KESIHATAN WANITA

SET BERPANTANG
pcos
PCOS
KESUBURAN WANITA BASIC
KESUBURAN WANITA

Inilah antara set2 yang menjadi kegemaran ramai..adaa kongsikan penerangan tentang set2 ni dalam entry2 sebelum ni..jika ingin info lanjut, boleh baca diSINI ya..klik aja..

ok, anak dah bangun..hubungi adaa segera ok!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s