VIVIX

VIVIX: BAIKI SEL DNA?

Rasanya pengunjung setia blog ni dah tahu dah apa promo Julai kan? tada!!

PROMO JULY 2014
PROMO JULY 2014

 

Ramai yang tertunggu2 promosi vivix ini pastinya. Adaa rasa vivix ni formulasi terunggul dari Shaklee dan  exclusive dari shaklee..takda kat tempat lain ni ye..

Shaklee ni gelemer dikalangan customer adaa bagi yang nak:

  • DIET
  • TINGKAT METABOLISME
  • AWET MUDA
  • DIABETES
  • KULIT CANTIK
  • KANSER

Ini customer adaa lah..ikutkan khasiat VIVIX  ni lebih banyak..

kali ni adaa nak bgtahu cara vivix bertindak..betul ke boleh baiki sel DNA?


4 MEKANISME PADA TAHAP SELULAR

1. KEROSAKAN DNA

setiap hari sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan2 ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu ‘typo’ (kesilapan dari yang asal) yang akan menggangu fungsi sel dan panjang umur.

Ramuan VIVIX melindungi dan memperbaiki sel DNA

2. PENGAWALAN GENETIK

Pengawalan genetik meyumbang kepada kemerosotan umur pada tahap selular.

Diadalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru menunjukkan ramuan VIVIX mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan pada tahap selular.

3. PENGELUARAN TENAGA YANG KIAN MEROSOT OLEH SEL

Mitokondria (penjana tenaga) didalam sel menghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitokondria menurun, fungsi sel turut menurun. 

Ramuan VIVIX menggalakkan biogenesis atau pembentukan baru mitokondria untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel.

4. PENIMBUNAN PROTEIN AGE

Penimbunan berlebihan protein AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakan tahap selular yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur.

Ramuan VIVIX adalah 10x lebih kuat dari resveratrol untuk melambatkan pembentukan protein AGE.

Inilah cara vivix bertindak..badan kita ni semuanya sel..betul tak? tak sure boleh rujuk EN. GOOGLE hehe sekecil2 binaan dalam tubuh kita ialah sel..jadi, setiap masalah berpunca dari sel ye tak? jadi nak cegah atau atasi pon dari peringkat sel jugalah..

sebab tu, VIVIX ni bukan sahaja boleh membuatkan anda 25 tahun lebih muda, tapi manfaatnya lebih banyak lagi. mcm adaa kata td lah, VIVIX membaiki dari peringkat sel..kalo sel sihat, takdalah penyakit..diabetes ke, parut ke, sistem imun ke, sendi ke, kurang tenaga ke..

10169400_668244116545048_5645153595541850308_n

masih ragu? cuba dulu baru tau..

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s