VIVIX

VIVIX: REVOLUSI TERUNGGUL DARI SHAKLEE

Adaa tak pernah bosan berkongsi tentang produk shaklee ni..dan kali ni adaa sangat happy sebab bulan ni promo VIVIX.yeay!! Hari ni adaa cuma nak berkongsi pengalaman adaa bersama vivix..apa kesan nya terhadap adaa..shaklee effect gitu..

image

KENAPA ADAA AMBIL SHAKLEE?

asalnya adaa ambil set menyusu ..lepas tu slimming set..dan macam2 lagi..tapi adaa perasan masa nak turunkan berat badan..dari dulu adaa tau adaa ni metabolisme rendah..jd susah sangat nak ‘membuang’..lama2 badan pon jadi bertoksin…pembakaran lemak pon perlahan..berpeluh pon jarang2..pendek kata sel2 adaa ni tak sesihat mana..dari segi tenaga pon memang kurang dari zaman kecik2 dulu lagi..

Jadi adaa tergerak nak ambil vivix ni dengan harapan utk memperbaiki sel..sebab katanya shaklee ni baiki seawal peringkat DNA lagi..hebat! Kenapa adaa nak sel yg sihat? Sebab bila sel sihat, badan cergas..proses metabolisme meningkat..penyerapan vitamin lain juga lebih effective..jd nutrient lebih optimum penyerapannya.

Bukan itu aja..vivix ni antioksidan terbaik..jd sistem imun juga boleh ditingkatkan..wajah juga lebih awet muda..tidak kusam..melancarkan peredaran darah juga..mcm2 kebaikan dalam satu botol kecil!!

image

Yang bestnya lepas 2 3 minggu gitu adaa ambil vivix bersama slimming set..berat adaa yg selama ni statik..turun 3kg! 3kg tu besar sgt dah bg adaa yg susah nak turun berat ni..maklum le metabolisme rendah..tapi sekarang sangat hepi okey! :p

Itu shaklee effect nye..adaa br on 3rd bottle and totally loving it!! Ni nak raya ni mmg kene sgtlah timing nye ni..

Bagi yg nak merasai Perubahan pada diri sendiri..ada kene lah ambil small step dengan membeli vibix dulu..br rs SHAKLEE EFFECTNYA!!

image

Nak sebotol dulu? Boleh sangat2..pm aje adaa okey?

Adaa
0179329859

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s