VIVIX

VIVIX DAN KANSER: ADAKAH MEMBANTU?

hari ni adaa nak share sikit pasal vivix dan kanser..bukan apa sebab ada yang bertanya kan nak beli vivix untuk kawannya yang kene kanser..suara tenang je..adaa yang terkejut..huhu

sekarang ni ramai yang terdedah dengan risiko penyakit kronik ni..bukan pelik dah..dengan faktor persekitaran, pemakanan..malah makanan yang kita hadap hari2 tu pon sebenarnya menyumbang kepada penyakit yang kita sendiri tak jangka akan kena..sekarang nak cari bahan mentah yang bebas bahan kimia pun susah ye tak..kalau kat jusco, tesco tu adalah juga yang organic..

jadi bagaimana VIVIX dapat membantu? adaa sharekan sikit artikel dari shaklee

1899914_652001371502656_948889465_n

1939766_652001378169322_494766208_n 10001415_652001374835989_1404720934_n

 

Jelas kan dari artikel tersebut..radikal bebas menyebabkan sel2 kita rosak dan musnah..inilah kanser..jadi antioksidan sangat penting pada ketika ini iaitu untuk menghalang radikal2 bebas tadi daripada terus merosakkan sel sel yang masih sihat.

Vivix merupakan satu2nya formulasi unggul hanya dari Shaklee. Tempat lain takde ye..hanya dari Shaklee..dan jika perlu adaa ingatkan, syarikat ini telah wujud sejak 50 tahun lebih lagi dan multivitamin pertama dari Shaklee tahun ni dah masuk usia 100 Tahun..dan, inilah satu2nya syarikat makanan tambahan yang masih bertahan dengan produk2 nya yang berkualiti sehingga sekarang..bukan setahun dua pastu lesap..no no..tanyalah nenek mak ke..insyaAllah diorang kenal Shaklee…

1978795_652001254836001_1265138751_n
EXCLUSIVE FROM SHAKLEE

Jika tak berkualiti pasti tak bertahan lama..ini Shaklee dah wujud way before i was born..ha..lama tak lama…kalau tak berkesan, orang tak beli..

Nak diceritakan kelebihan Shaklee memang banyak..tapi jika anda nak betul2 kenal, anda harus cuba sendiri..saya dah cuba VIVIX..bukan sebab ada kanser, tetapi sebab saya merasakan sel2 saya kurang sihat..adaa asyik letih, makan ubat2 pon tak jalan, makan vitamin lain pon tak berapa berkesan, jadi mesti ada masalah dari sel ni..susah nak serap nutrient kan..so lepas sebotol dua..adaa dapat rasa banyak perbezaan..syukur..berat juga makin turun secara perlahan-lahan..

VIVIX ni umpama keajaiban dalam satu botol..dan dia memperbaiki sel dari peringkat DNA lagi..dan kita semua maklum bahawa binaan asas manusia ialah sel, jadi penyakit juga berasal dari sel2 yang tidak sihat..jika masalah di’tackle’ dari akar umbinya, pastinya hasil selepas itu sangat hebat kan..so tepuk dada ..fikirkan sendiri..

untuk konsultasi percuma, atau penerangan lebih lanjut, pm je adaa ok?

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s