Pelbagai

SHAKLEE NATIONAL CONFERENCE: DAY 2

Bersambung lagi..

Semalam day 2 utk shaklee national conference..kali ni lebih smooth..lebih santai..dah tak kalut macam semalam..pagi2 bawak anak2 breakfast and all that I can see was their smiles..seronok hehe

Hari ini awards nye lebih besar..pengisian yang bermakna dari Master Laila..sharing dari Dr.Bruce Daggy from RND..all about health n shaklee product..mmg best!

Dan hari ini..sambung lagi ambil award..syukur..

image

Yang bestnya hari ni sempat bergambar dengan anak yg sama dapat award..rasa sejuk hati melihat kejayaan sahabat2..lebih ramai anak2 bizku berjaya..lebih bahagia rasa..

Sebelah petang..dah lepas ambil award semua..masa untuk bersantai..yang bestnya..penyanyi kegemaranku ade weheee!!!

image
FAIZAL TAHIR IN D HOUSE

Fuh..lama dah admire suara dia..memang terbaiklah!! And actually he’s quite a joker 😛

Balik2 bilik ada lagi surprise..hehe towel pulak..dan sepanjang dua hari ni macam2 adaa dapat..tshirt, goodie bag, kolagen, coqhealth, shaker, product booklet..mcm2 lah..

image

Malam pulak ada gala dinner..bling2 gitu..tapi adaa tak dapat join atas sebab2 tertentu..jd tengok dr jauh saja kawan2 anta gambar..

image

Tu dia..chinese cuisine malam tu tau…mau tak lazat..nyum nyum..kalau nak dikongsikan semua memang tak abes cerita..hehe

Dan yang paling best..anak2 bukan main hepi sama..Inilah dia sumber inspirasi adaa..my kids..my husband..

image

InsyaAllah..kita akan have fun lagi 🙂

Hari ketiga NC apa lagi..main air!!! Sayangnya..adaa tak dapat join..ada hal yang lebih penting..tapi takpa..next time. Thanx shaklee!!!

Balik NC rasa nak bgtahu semua orang betapa bestnya produk shaklee..betapa hidup kita boleh berubah dengan Shaklee..dengan mentor2 yang hebat insyaAllah jalannya sudah nampak..dari 50+ master..lebih 45 daripadanya dari group JUTAWAN..memang tak silap lagi adaa berada dlm group ni..moga impian Adaa n empayar dibawah adaa akan terus berkembang..dan jika hari ini adaa mungkin sudah membantu 10 orang memperbaiki hidup mereka dari segi kesihatan dan kewangan..tak mustahil pada masa akan datang ..adaa akan bantu 10 ribu orang lagi kan?

I am so proud of my team!! Come on.guys..be at the top!!

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s