PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

NATIONAL CONFERENCE SHAKLEE: DAY 1

Patutnya entry ni utk semalam..tp terlalu bz utk berblogging..jd kita qada hari ni heheh aci lah ye

Ramai yang tak tahu..ini ialah acara tahunan Shaklee bagi meraikan kejayaan leader2 shaklee..Tahun ni lebih istimewa sebab digabungkan dengan National Trip..jadi sambil2 ambil award..sambil2 bercuti dan ditaja sepenuhnya..5 star Trip of course..

Kali ni NC diadakan di Sunway Pyramid Convention Center SPCC dan bagi yang layak mengikuti national trip..kami dapat tidoq dan berprogram di Sunway Hotel resort n spa..

image

Mula2 agak terkasima melihat bilik..tahun ni adaa layak untuk mendapat 2 tiket..jadi dapat satu bilik wehee!! Sangat cantik..selesa..dah nama 5 star dok gtu? Totally awesome!! Almost RM500 kot satu malam..boleh rekemen ni..mmg best!

Ok tu bab bilik ye tak..bab award..alhamdulillah tahun ni yg diidam2 akhirnya dapat!! Tada!!

image

Kunci besar ni akhirnya tiba jua..wpon bonusnya dah mula diberi dr tahun lepas..tp replika nya br dapat tahun ni..adam dah siap buat main gergaji2 dah haha but totally love it!

Tahun ni naik dengan baby..lg dua hero tak ikut day 1 ni..takpe2..hehe..sampai kat hotel malam nnt..xpe2..

Sempat juga bergambar dengan anak2 biz dan sideline..totally heart u all..

image

Hari pertama padat dengan urusan pendaftaran program dan hotel, ambil award, check in, dan bergambar..syukur pd Allah..dapat pengalaman yang tak terhingga ni..freebies? Takyah cakap lah…thanx to Shaklee..mcm2 dapat..

image

Ha..dah lah kat NC dpt goodie bag shaklee yg cun siap dengan free nutriferon, cinch tea, shaker..balik2 bilik dapat surprise lagi..weheeee!!

Ok..end of day one..tiring but worth it!

To be cont…

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s