PHYTOCOL-ST

PHYTOCOL-ST: MENURUNKAN KOLESTEROL SECARA SEMULAJADI

Bulan jun ni satu lagi produk baru Shaklee akan dilancarkan..kali ini adaa pasti ramai yang tertunggu2 produk ni sebab nya, ianya sangat penting untuk semua orang 😀

phytocol-st
phytocol-st

Dah menjadi kebiasaan kita, kebanyakan makanan kita sebenarnya sangat berkolesterol..tapi kita mungkin tak sedar..hari2 makan benda yang sama, lama2 kolesterol tu develop pon kita tak perasan..

Kolesterol ni bukan perkara remeh ye..ianya boleh membawa kepada banyak penyakit.

Tahu tak, 6 JUTA RAKYAT MALAYSIA MENGHIDAP KOLESTEROL TINGGI! Kolesterol tinggi ni bukan berisiko pada orang gemuk sahaja ya, malah yang kurus juga..jadi gemuk atau kurus bukan kayu ukur samada anda bebas dari kolesterol tinggi atau tidak. Jadi, harus hati2 dan sentiasa buat pemeriksaan.

Slide3

Itu lah dia rupa salur darah kita kalau dipenuhi kolesterol..bayangkan ianya jika dibiarkan lama kelamaan akan tersumbat dan mengundang penyakit.huuuhuuu (geli pulak tengok lukisan lemak kolesterol tu..bulat2)

hari ni adaa ulas sikit dulu..cuma untuk perkenalkan produk shaklee yang sangat hebat ni

kali ni adaa cuma nak bagitahu, apa akibatnya kalau kolesterol kita tinggi?

Slide5 Slide6

 

Ini lah dia..huhu ADAKAH ANDA SALAH SORANG DARIPADANYA?

cegah sebelum melarat!!

PHYTOCOL

 

produk ini akan mula dilancarkan pada 7 DAN 8 JUNE 2014. Bagi yang ingin PRE-ORDER bolh contact adaa ye..dan pada hari tersebut, ada PROMO ISTIMEWA BUY 6 PHYTOCOL-ST GET 1 FREE. jadi jika anda beli 1 set, anda TURUT MENDAPAT FREE MEMBERSHIP. why wait?

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s