CINCH · CINCH TEA · HERBLAX · KURUS · OMEGA GUARD · TESTIMONIAL · VIVIX · WEIGHT MANAGEMENT

KURUS CEPAT DENGAN LEMON DETOX DIET?

Semalam dapat call dari seseorang yang ingin menurunkan berat badan..dekat2 raya ni masing2 nak mencari produk terbaik untuk kurus..apa lagi ramadhan  dah dekat sangat kan..jadi mereka inginkan produk diet yang berkesan dan tak mengganggu ibadah puasa..kang melepek pulak kalau salah pilih produk..

LEMON DETOX DIET

Sama macam produk yang pelbagai dipasaran, adaa baru tahu rupanya banyak sangat jenis diet ada diluar sana..macam2 jenis diet..diet carbo lah, diet atkins lah, diet nasik lah..hehe Lepas tengok rancangan Korea hari tu, adaa jumpa lagi satu diet, LEMON DETOX DIET. apalah pulak diet ni ye tak? Katanya beyonce guna diet jenis ni hehe

The Lemonade Diet, also called the Master Cleanse, is a liquid-only diet consisting of three things: a lemonade-like beverage, salt-water drink, and herbal laxative tea.

The claim is simple: Give it 10 days (or more) and you’ll drop pounds, “detox” yourdigestive system, and feel energetic, vital, happy, and healthy. You’ll also curb cravings for unhealthy food.-here

Diet jenis ni sebenarnya sangat tidak sihat dan sangat tak digalakkan untuk orang yang obese..kenapa? Tengok saja lah benda nya..salt-water drink, lemonade beverage..manis2, masin2..yang pasti bukan healthy eating

You’re only allowed a salt-water drink, a “lemonade,” and an herbal laxative tea for the first 10 days. You can’t have any solid food, and you can’t drink alcohol.

After 10 days, you can gradually add back foods, but only a few at first, starting with juice and soup, and leading to raw fruits and vegetables. After this, the plan calls for eating very little meat and no dairy.

 

Bagi yang ingin menurunkan berat badan dengan CEPAT memang boleh dengan cara ini..tapi anda bukan sahaja hilang berat, malah otot, air dan tulang sekali. Dan diet cara ini pastikan tidak bertahan lama dan anda boleh jadi dua kali ganda lebih  berat dari sebelumnya. Kesimpulannya bagi yang nak kurus dengan cara:

  • CEPAT
  • SENANG
  • TANPA EXERCISE
  • MUDAH

ini memang untuk anda, TETAPI diet ini akan menyebabkan anda

  • TIDAK SIHAT
  • KELETIHAN
  • SAKIT
  • LAPAR
  • BERISIKO MENJADI LEBIH GEMUK

Yelah, dengan minuman je, memang boleh turun berat, tapi adakah sihat?  pastinya TIDAK! Tapi inilah yang orang selalu nak..kurus dengan cepat ye tak? malas senam, malas itu ini, tapi nak kurus..kan lebih baik memilih cara yang selamat dan berkesan walaupun mengambil masa yang panjang.

Adaa selalu ingatkan customer yang nak sangat kurus dengan cepat..cuba fikirkan berapa lama anda ambil masa untuk jadi gemuk? sehari? atau ianya berlaku secara perlahan-lahan dalam beberapa tahun? Jadi, sama jugak dengan nak kurus, ianya takkan berlaku dalam 1 malam..mungkin ambil masa berbulan, mungkin 2 3 tahun...jadi kena disiplin dan yakin lah.

Sebelum ni berat adaa statik sahaja..lepas melahirkan anak pertama dan kedua ok lagi, terus balik pada berat sebelum kawen, tapi anak ketiga? Body dah jammed hahaha berat bertambah dan statik! Jadi adaa cuba buat apa? adaa ambil ini

vivix5
VIVIX
SLIMMING SET
SLIMMING SET

Adaa ni metabolisme rendah..jadi adaa perlukan sesuatu yang boleh speed up the metabolisme process..so adaa ambil vivix dan cinch tea..basically, ini yang set ni buat pada adaa

VIVIX– membaiki sel dan meningkatkan metabolisme badan

(bila sel rosak, atau lemah, segala vitamin yang kita makan, nutrient nya sukar diserap dengan efisyen. Macam yang adaa slalu cakap, sel ni macam sponge..kalau sponge dah kene selaput dengan pasir, lumut..air pon susah nak diserap ye tak? kalau sponge baru, ha..baru lah serap air dengan banyak..jadi langkah pertama, pastikan sel2 dibaiki..dan yang penting, VIVIX ni ada resveratrol..inilah yang membantu lebih langsing. Orang2 perancis suka minum wine kan, dalam wine ade resveratrol..sebab tu diorang langsing..dalam vivix ni ada berganda2 resveratrol..so sangat membantu untuk turun berat badan) . Nak tahu lebih info? silakan baca ni:

Ingin langsing macam wanita Perancis? Senang je..~~

Cinch shake– Adaa suka yang coklat..yummy! Jadikan adaa lebih kenyang..di waktu pagi cuma ambil segelas cinch+pysllium husk . Tahan sampai kul 12. Bukan sahaja membekalkan protein dan nutrient, malah ianya mengandungi leucine yang membantu mengekalkan otot2 sepanjang proses menurunkan berat badan. Jadi takdelah kulit kita menggeleber..dan lebih banyak otot=lebih lemak dapat dibakar!

Cinch Tea– minuman yang sangat menyegarkan. Membantu meningkatkan metabolisme badan dan memberikan tenaga berpanjangan..(puasa2 elok minum ni, takdelah lemau)

Lecithin– Membakar lemak/mengemulsi lemak

Herblax– Menyingkirkan lemak, detox dan bertindak sebagai julap lembut..Ini memang kalau tak ambil..tak selesa rasanya..sangat best!

dan dengan pemakanan yang konsisten, dalam sebulan adaa hilang 3kg. So berbulan2 statik..akhirnya turun..no bad kan? dan yang paling best, dah tak naik2!..duk ilang 3 kg situ lah hehehe so masih dalam misi mengurangkan 7-9kg..gud luck to me 😀

Jadi, sila amalkan diet sihat ye..hasil nak cepat tapi merosakkan badan buat apa..tu dalam malas2 turun 3kg, kalo dengan senaman, pemakan seimbang, konsisten, lebih dari tu boleh turun tau..10kg dalam 3 bulan pon x mustahil..dan lagi satu, adaa menyusukan anak..so selamat ok ..xde masalah untuk baby..gemuk je anak i haha

So, sayangi badan anda..pilih jalan terbaik!

esell order now

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

2 thoughts on “KURUS CEPAT DENGAN LEMON DETOX DIET?

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s