Pelbagai

IT’S GIVEAWAY TIME!!

Bulan ni adaa nak bagi GIVEAWAY untuk pengunjung setia blog adaa ni..tak pernah ek bagi? Kali ni adaa bagi..nak bagi apa? TAda!!

 Platinum-Plated Bracelet made with SWAROVSKI ELEMENTS
Platinum-Plated Bracelet made with SWAROVSKI ELEMENTS

NO TWIST

NO NEED TO PURCHASE ANYTHING = RM0

TOTALLY FREE OF CHARGE!!

tapi bukan semua reader lah ye..kopak I hehe..cuma untuk 1 special LUCKY READER!!

CARANYA?

1. FOLLOW THIS BLOG 

visit www.adaa-inspiration.com dan klik ‘follow’ button di penjuru bawah sebelah kanan.

Masukkan email address anda, done!

2. ‘LIKE’ fan page Adaa’s Inspiration

Klik hyperlink Adaa’s Inspiration diatas dan anda akan dibawa ke fanpage tersebut, dan klik ‘LIKE’

3. Tinggalkan comment anda di bawah entry ini, nyatakan

–> email address

–> penuhkan slogan ‘SAYA BERHARAP ADAA’S INSPIRATION …….’

(tak kisahlah berapa panjang pun) nyatakan cadangan bernas anda untuk menjadikan page dan blog Adaa’s Inspiration lebih bermanfaat dan menarik 😀

4. Pemenang akan dipilih berdasarkan idea yang paling menarik dalam memperbaiki blog dan fan page adaa..so jangan segan2 ok?

pemenang akan diumumkan pd 31hb May jam 12.00 malam

Penyertaan sehingga 30 hb may 2014

apa tunggu lagi? kalau dapat boleh pakai time raya haha

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s