CINCH · CINCH TEA · HERBLAX · LECITHIN · TESTIMONIAL · WEIGHT MANAGEMENT

TESTIMONIAL SLIMMING SET: AKHIRNYA KURUS DENGAN SHAKLEE

Hari ni kita sambung lagi testimoni slimming set shaklee yang superb ni..sebelum tu ada yang bertanya dengan adaa, ”kenapa perlu sangat nak kurus, gemuk pun cantik apa” ye, memang adaa tak nafikan, gemuk pun cantik..tiada diskriminasi disini. Tetapi, lazimnya, kegemukan ni dikaitkan dengan pelbagai penyakit lain, jadi faktor utama untuk kurus, bukan sekdar cantik tapi lebih dari tu..bagi adaa sendiri, adaa perlu turunkan berat badan sebab adaa nak sihat. Taknak sakit lutut sebelum masa, letih selalu sampai nak main kejar2 dengan anak pon tak larat..kan ke mengganggu kehidupan semua tu?

Itu adaa..ada banyak lagi sebab lain untuk kurus kan..adaa kongsikan 6 daripadanya

original source:here

Your cancer risk may drop

Overweight women have four times the endometrial cancer risk, probably for the same reason they’re at increased risk for breast cancer: Body fat produces estrogen, a hormone linked to both diseases, says a recent study at the University of Texas M.D. Anderson Cancer Center in Houston

Your heart is safer

The bigger you are the more likely you are to suffer a heart attack earlier in life—12 years sooner for the most obese, a study in the Journal of the American College of Cardiology says. And overweight people are more likely to have diabetes and high cholesterol.

You feel less depressed

There’s an association between obesity and depression, according to a recent study of 4,600 women between the ages of 40 and 65. About 6.5 percent of the women who had a normal body mass index (BMI) were depressed, whereas the disorder afflicted more than 25 percent of those with BMIs higher than 35.

You protect vital organs

Swedish researchers have reported that being overweight triples the risk of chronic renal failure (CRF), a gradual, irreversible loss of kidney function. The researchers estimate that obesity causes 11 percent of CRF cases in women. Likewise, having a higher BMI increases the risk of gallbladder disease, according to researchers from the Lawrence Berkeley National Laboratory in California.

You save money

Overweight people who suffer from diabetes are likely to pay more for their health care. The total spending on drugs for type 2 diabetes in the United States nearly doubled between 2001 and 2007

Your joints feel less stressed

Arthritis cases attributed to obesity rose from 3 percent in 1971 to 18 percent in 2002, according to researchers at Beth Israel Deaconess Medical Center in Boston.

sebab tu lah penting untuk jaga berat badan kita..ok sekarang jom lihat testimoni mereka yang dah berjaya langsing dengan shaklee

 

WEIGHT LOST 11
WEIGHT LOST 11
WEIGHT LOST 12
WEIGHT LOST 13
WEIGHT LOST 13
WEIGHT LOST 14
WEIGHT LOST 14
WEIGHT LOST 15
WEIGHT LOST 15
WEIGHT LOST 16
WEIGHT LOST 16
WEIGHT LOST 17
WEIGHT LOST 17

 

Dah lihat kan bukti..jadi, tak hairan lah sejak akhir2 ni ramai yang bertanyakan adaa tentang set slimming yang best ni..untuk FREE CONSULTATION boleh pm adaa ok?

SLIMMING SET
SLIMMING SET

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s