SHAKLEE COLLAGEN POWDER · TESTIMONIAL

TESTIMONIAL KOLAGEN: KULIT TANPA CELA

SIAPA BELUM KENAL KOLAGEN SHAKLEE?? Ya Allah..adaa sangat suka kolagen shaklee ni tau..nak minum boleh, nak buat masker pon boleh..tak caya, meh adaa buat demo nak? jom datang jumpa adaa..Kalau tak puas hati kita cerita haha

my collagen

Hari ni adaa nak share sikit lagi testimonial tentang kolagen..adaa tahu banyak sangat kolagen diluar sana, tapi yang mana yang sesuai dengan kita? perlu ada ilmu dalam memilih kolagen yang sesuai sebab kita taknak kulit yang teruk menjadi bertambah teruk kan.

Ramai juga yang kata kolagen shaklee ni mahal..ye ke mahal? bagi adaa jika dibandingkan dengan kualiti nya, kolagen shaklee ni sangat murah tau. Jangan lah kita banding kan shaklee kolagen dengan kolagen yang lain sumber dan cara buatannya..itu perbandingan yang tidak adil..contoh, kalau kita banding epal dengan durian, kan tak kene tu…

Ok, kali ni nak share sikit je testi..have a look!

KOLAGEN 1
KOLAGEN 1
KOALGEN 3
KOALGEN 3
KOLAGEN 2
KOLAGEN 2
KOLAGEN 4
KOLAGEN 4

 

Ha tu sikit..ada banyak lagi testimonial sebelum ni boleh tengok di SINI

sHAKLEE collagen powder ni bukan setakat orang Malaysia je cari tau..serata dunia cari..kalau adaa nak bagitau lebih-lebih pon tak guna jugak, kena cuba dulu baru tahu..bulan lepas je sekali order 6 kotak sorang customer dari Indonesia..masa promo kolagen lagilah, 7 kotak sekaligus..kalau tak kualiti siapa nak labur duit sampai beribu kan..haaa sendiri nilai ok?

Bagi yang nak cuba, jom adaa boleh bagi FREE CONSULTATION..KATA NAK JELITA MASA RAYA NANTI KAN…

*WINK WINK

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s