MEALSHAKE

PROMO MEALSHAKE KINI KEMBALI LAGI!

Hari ni dah 3 hb tapi rasanya masih belum terlambat nak war-warkan promo bulan May ni..ini dia kegemaran ibu-ibu

MAY 2014 PROMO
MAY 2014 PROMO

 

Mealshake ni adaa suka sebab baunya sangat2 wangi..bau vanilla..jadi anak2 pasti suka..

Macam anak2 adaa sendiri, diorang ni stop bottle/breast feeding mase umur 2 tahun gtu..jadi diorang dah biasa minum susu segar..susu dalam cawan..dan diorang kurang minat kalau campur2 dengan benda2 lain ni..so sebagai alternatif, adaa buatkan aiskrim menggunakan mealshake ni..ha memang laju lah..yelah vanilla kan..kadang2 adaa campur dengan coco powder..tak perlu nak guna gula ke susu pekat ke sebab memang dah sedap pon..adaa cuma bancuh kan susu segar+mealshake dan kadang2 buh coco powder..ada orang letak oreo..lagi sedap :D;d

 

InsyaAllah adaa akan kongsikan dari semasa ke semasa tentang mealshake yang menjadi rebutan ni..so stay tune

boleh juga jenguk2

Testimonial MEALSHAKE: Promo JUNE in the house!

Set Penyusuan Alternative untuk para Ibu~

Mealshake & ESP aiskrim untuk kanak-kanak riang ~

Nk gemuk? : khas untuk yg underweight

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s