VITAMIN C · VIVIX

CANTIK DALAM 30 HARI: CABARAN BERMULA!

Hari ni 1 may, hari pekerja..jadi semua cuti, yeay!! Hari ni adaa nak share satu mission hehe

Jun nanti, Shaklee akan adakan National Conference..ala2 anugerah bintang popular gitu..jadi pastinya semuanya ingin kelihatan cantik dan berseri..dah nama guna Shaklee kan..takkan nak datang kusam comot je masing2..kene lah ada natural beauty tu..tak perlu make up tebal2, cukup dengan kelihatan segar, sihat dan berseri secara semulajadi.

Jadi adaa nak kongsi dengan semua resepi mudah nk cantik..apa dia?

CABARAN CANTIK 30 HARI
CABARAN CANTIK 30 HARI

 

caranya?

Sebelum breakfast:

1 sudu kecil VIVIX

1 Biji Vitamin C

Air 2-3 liter sehari

 

senang kan? Bagi yang nk join, jom, kita tengok perubahan selepas 30 hari..tapi janji cukup 30 hari..ngelat tak kira.

berani?

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s