VITAMIN C · VIVIX

CANTIK DALAM 30 HARI: CABARAN BERMULA!

Hari ni 1 may, hari pekerja..jadi semua cuti, yeay!! Hari ni adaa nak share satu mission hehe

Jun nanti, Shaklee akan adakan National Conference..ala2 anugerah bintang popular gitu..jadi pastinya semuanya ingin kelihatan cantik dan berseri..dah nama guna Shaklee kan..takkan nak datang kusam comot je masing2..kene lah ada natural beauty tu..tak perlu make up tebal2, cukup dengan kelihatan segar, sihat dan berseri secara semulajadi.

Jadi adaa nak kongsi dengan semua resepi mudah nk cantik..apa dia?

CABARAN CANTIK 30 HARI
CABARAN CANTIK 30 HARI

 

caranya?

Sebelum breakfast:

1 sudu kecil VIVIX

1 Biji Vitamin C

Air 2-3 liter sehari

 

senang kan? Bagi yang nk join, jom, kita tengok perubahan selepas 30 hari..tapi janji cukup 30 hari..ngelat tak kira.

berani?

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s