Pelbagai

LET’S JOIN US!!

Alhamdulillah 26 april lepas sempat ke motivation rally bahagian timur di kuala terengganu..merupakan kali pertama di pantai timur dan kuala terengganu terpilih sebagai host pd kalo ni.

Motivation rally ni ala2 majlis pengiktirafan bagi leaders yang naik rank..ala2 mini NATIONAL CONFERENCE gtu..

Hajat dihati mahu memeriahkan majlis..siapa sangka jd yang diraikan juga..Alhamdulillah..

image

Alhamdulillah..pada hari tersebut dapat berjumpa dengan master2 dan mendengar pengisian daripada orang yang hebat2..perjalan masih jauh tapi tiada yang mustahil.

Adaa dah melahirkan beberapa leader yang hebat dan pastinya selepas ni lebih ramai akan lahir dari empayar STAR MASTER.

Buat shaklee ni bukan sekadar nak duit..tapi lebih dari tu..we teach others to teach orthers..nak berjaya sorang2?  Bukan shaklee tempatnya..anda nak berjaya, anda kena lahirkan 10 30 lagi orang seperti anda..Adaa harus lahirkan 10 30 ‘Adaa’ lagi barulah berjaya namanya..kalau kaya sorang2..takyah buat shaklee pon boleh hehe

Berpindah ke kuala terengganu sebenarnya membuka lebih banyak peluang untuk membantu..Allah pon kata kan..berhijrahlah..sebab dgn hijrah..bnyk peluang baru..banyak rezeki dan ilmu baru..jgn asyik ditakuk sama..keluar..berhijrahlah..tapi jgn pulak semua nak pindah lepas ni..hijrah tak semestinya secara lahiriah ..hijrahkan diri anda utk jd org yg lebih baik..lebih berjaya..lebih stabil ekonomi nya..tu juga hijrah..

Bagi yang ingin berjaya dibawah leader yg hebat seperti Adaa (heheheh)  jom! Mulakan langkah anda..contact me now!

Adaa
0179329859

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s