WEIGHT MANAGEMENT

SLIMMING SET SHAKLEE: HOT!

siapa sangka, sejak2 nak puasa, nak raya ni..slimming set ni semakin mendapat perhatian..ha..jgn tak tahu..

Bagi adaa, set ni sangat sedap..takdelah terseksa nak berdiet..kegemaran adaa cinch coklat tu..uuu sedap sangat..takda pon rasa mcm minuman kesihatan ke apa ke..selalunya orang risau rasanya tak sedap kan..tapi bagi adaa setakat ni Shaklee ni paling sedap lah..ada lagi 2 perasa iaitu vanila dan cafe latte..adaa tak pernah cuba vanila, cafe latte sedap tapi mungkin sebab adaa bukan peminat tegar kopi, jadi pilihan yang paling melekat dijiwa ialah coklat lah..ngam gtu..

Kadang-kadang rasa bosan jugak minum air kosong je kan sampai 3 liter, jadi apa yang adaa buat, adaa ambil satu sachet cinch tea, buh dalam botol 1Liter, so minum lah selang2 dengan air suam lagi 2 Liter tadi..kan senang..nak lagi sedap, buh madu dan lemon..masyuk!

SLIMMING SET
SLIMMING SET

 

lecithin pula memang terkenal dari dulu ..berfungsi untuk mengemulsi lemak..jadi apabila kita makan makanan berminyak, berlemak, lecithin akan bertindak menguraikan minyak tu supaya mudah disingkirkan ..kiranya lemak2 tu tak sempat diserap kedalam badan dan tersimpan sebagai lemak lah.

Herblax ni memang tak boleh tinggal..untuk orang yang mengalami masalah tak lawas ni, inilah dia syurgaku haha memang bagus..membuang dengan jayanya..lega rasa perut tau..

Testimoni tentang set ni nanti adaa akan share lagi..sebelum ni pon adaa pernah share..nak info atau testimoni leh klik SINI ok?

Bagi yang ingin mencuba, tapi macam ragu2, boleh hubungi adaa..KONSULTASI PERCUMA sahaja ok..

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s