PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

STAR MASTER GET TOGETHER!

Esok 6 April..buat pertama kali selepas 3 tahun terjebak dengan Shaklee ni baru dapat jumpe anak cucu..hehe

Selama ni kami cuma coaching menerusi alam maya..bukan alam ghaib ye..memaksimakan penggunaan Whatsapp, facebook messenger, Telegram, FB group, telephone dan segala yang boleh lah..rasanya dalam group adaa ni cuma 3 4 orang je yang pernah jumpa depan2..

Kali ni Alhamdulillah diberi peluang kelapangan masa untuk berjumpa dengan anak2 didik atau lebih tepat family STAR MASTER kami ni untuk basic class..harapan nya untuk melahirkan lebih ramai JUTAWAN dengan Shaklee ni..InsyaAllah..

slide show cover

Dulu dua tahun duk bangi, takde pulak peluang nak buat kelas secara live ni..sekarang bila dah pindah Terengganu, dapat pula peluang ..kebetulan balik ke kampung di Seremban, jadi rebut lah peluang berjumpa di seri kembangan..walaupun cuma 2 3 jam, sangat berharga..moga lebih ramai leader lahir dari group ni bulan April ni..yang merasa 2 3 4 angka sudah..car bonus sudah..tapi kali ni harap lebih ramai yang merasa bonus 4 angka 😀

Nak jana pendapatan dengan Shaklee bukan susah, bukan juga senang..yang penting usaha mesti ada..keinginan mesti ada dan mentor yang bagus juga perlu ada. Adaa bersyukur lahir dari empayar JUTAWAN..yes, dan kali ini adaa sendiri nak jadi mcm mak i PRESIDENTIAL MASTER SHAREEZA..kalau dulu dia gigih didik kami, sekarang kami pula harus didik anak2 dibawah kami..cipta empayar sendiri..

quotes 24

Adaa pasti ramai diluar sana nak jana pendapatan dengan Shaklee, dan jika anda benar2 inginkan kejayaan, adaa sedia mebantu..bukti sudah ada..hanya 10% dari kami selebihnya 90% dari anda sendiri..jika anda ingin menjadi sebahagian dari kami..jom! Bekerja ke surirumah ke ade degree ke spm ke master ke semua tak penting..yang dapat 4 5 6 7 angka dalam empayar JUTAWAN ni lahir dari pelbagai latarbelakang..yang anak 5 yang lawyer yang engineer, yang doktor yang businessman..macam2..janji NAK semua boleh ..tiada yang mustahil..

Nak keluar dari kepompong anda? meh laaaa 😀

MY FIRST AWARD DULU
MY FIRST AWARD DULU

2 LUCKY SPOT FOR APRIL..COME CATCH UR DREAM!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s