ESP · PROSANTE

PROSANTE: RAMBUT KELEMUMUR & GUGUR?

QUICK sharing today..selama adaa berkecimpung dengan Shaklee ni hampir 3 tahun..start dari guna, sampailah berbisnes..baru kali ni adaa try syampoo dan conditioner dari shaklee ni..

pernah dengar orang kata best tapi tak dapat lagi nak mencuba-cuba..sampailah lepas melahirkan anak yang ketiga..bulan kedua tu mak oiiii rambut gugur dah mcm hujan lebat..

Adaa rasa sesiapa yang pernah melahirkan anak mesti faham pasal ni kan..masa anak pertama dan kedua dulu pun teruk..tapi kali ketiga ni tripple teruk..huhu ada customer adaa sampai botak kat tengah…haa…ni semua kes hormon yang roller-coaster tu..lain orang lain badan..lain lah tahap keguguran rambut tu

nak jadi teruk lagi, cuaca sekarang yang berjerebu teruk dan sangat2 panas..terlalu panas sampai ade yang kene heat-stroke kan..ha..boleh bayang lah betapa panasnye tu..bila kulit berminyak..bertemu pulak panas..lagilah mcm diperah2 minyaknye..lagilah gatal kepala..lagilah berkerak..ayoooo

so, adaa try lah cuma prosante ni..tada!!

PROSANTE SHAKLEE
PROSANTE SHAKLEE

tu dia.. banyakkan? hehe jangan risau..nak ambil 2 botol pon boleh..plus sculpt treatment ..memang sangat puas hati

Ingat dulu, macam biasa2 jelah kan..tapi memang betul kata orang, tak cuba tak tahu kan..tak kenal maka tak cinta..

Rambut kurang gugur hanya dalam 2 3 kali penggunaan..itu pada adaa lah..kesan yang noticeable kata orang..dengan bau buah-buahan lagi..best!

bagi yang ada masalah boleh cuba dulu..bukan saja elak rambut gugur, rasa lebat lagi..kelemumur pon gone lalalala

so? wanna give it a try? nak lagi best, rambut kukuh, lebat dan berseri? add ESP in your diet 😀

ESP 14 PROMO

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s