Uncategorized

MH370: LET’S PRAY

Semalam satu Malaysia digemparkan dengan kehilangan pesawat MAS dr KL-BEIJING.. jujurnya adaa bukan orang yang selalu tengok berita ke baca suratkhabar ke..tapi berita semalam berjaya membuatkan mata ni tertumpu pd TV dan update di mana3 media..

Sebagai orang yang kerap juga travel dengan flight MAS suatu ketika dulu..adaa rasa sangat sedih..
Dulu setiap kali nak naik flight adaa dah mula risau..takut sebab fikirkan macam3 boleh jd..tengok pulak FINAL DESTINATION (movie tah ape2 but somehow tertengok jugak) dan selalu jugak tgk investigation aircraft crash kat astro..lagilah fikiran ni membayangkan macam2..

Tiba2 semalam datang pulak khabaran psl kemalangan pesawat mas ni..ya Allah..sedih bila fikirkan nasib mangsa..bagaimanalah ya Allah..wpon bukan ahli keluarga yang ade dlm tu..tp adaa tetap rasa sedih..kematian. .kemalangan bukan isu yang enteng..

Adaa rs ini kemalangan yang bersejarah..dengan penglibatan FBI,  dan kuasa2 besar dunia menawarkan bantuan..harapnya kes ini akan segera mendapat jawapan..

Allah..permudahkanlah segalanya..segala rahsia hanya Engkau yang tahu..

Let’s Pray…

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s