ESP

MARCH SPECIAL: ESP BUY 6 FREE 1

waahhhhhhh dah lama sangat2 promo ESP ni takde..last rasanya oct 2012 kot..sekarang dah march 2014!! ingatkan takkan ade dah promo ni sebab bulan tak promo pon permintaan mencanak2 ..Ini soya terbaik bro..best bro..hehhee

Kali ni sapa yang makan hati je melepas nak beli haritu boleh lah borong..tak rugi..itu je yang adaa boleh cakap..Adaa sendiri hantu ESP tau..semenjak kenal Shaklee, memang peti ais tu tak pernah takde ESP..serius..

Bulan ni adaa akan canang dan terus mencanang sebab nak make sure semua orang tahu..takdalah menangis tak berlagu kang tak dapat grab tawaran hebat ni..apa yang hebat?

promo esp

 

Tak clear? nak tahu lebih lagi? Boleh..pm je adaa..kita boleh borak hehe dan sepanjang bulan ini nantikan info2 tentang ESP dari adaa ok?

Baca jgn tak baca

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s