SHAKLEE COLLAGEN POWDER

SHAKLEE COLLAGEN POWDER: BEST DEAL EVER FOR SHAKLEE FAN!

Sebelum ni adaa tak pernah guna kolagen..time shaklee launched produk ni punye teringin nak try..tapi mase yu mengandung la pulak..x sesuai untuk pregnant woman..dan juga..time2 mengandung tu lah datang pulak promo kolagen BUY 6 FREE 1..ADUHAI…takpe2 sabar.. tak dapat makan..pulun promote kat orang sambil diri sendiri bermasker kolagen..

Memang betul kata orang..kita ni kalau nak membeli..carilah yang berkualiti..yang selamat..walaupun sedikit mahal dari perbelanjaan biasa kita..sebab nya hasil sangat puas hati!

Nak tengok testimoni penggune kolagen shaklee dlm blog ni melambak dah hehe memang best..kalo tak best xdenye org pakat borong time promo dulu..ye tak? Sampai kering warehouse shaklee tu. Mandi kolagen sekali agaknye hehee

Kali ni BERITA BAIK BUAT SEMUA ORG SABAH DAN SARAWAK dan juga semenanjung. .sebab ape? HARGA SHAKLEE DAH SELARASKAN SATU MALAYSIA!!! Maksudnye harga lebih rendah lebih murah utk sabahan dan sarawakian..untung dek non…harga lain naik shaklee siap turun tauuu

So enuf said..apa yg best promonye?

image

Tu dia…tu kalau beli 3 kotak..beli 2 kotak? Meh2 adaa ade SPECIAL DEAL ONLY FOR U. pm adaa yuk!

Apa lagi?

Adaa
017-9329859

Advertisements

2 thoughts on “SHAKLEE COLLAGEN POWDER: BEST DEAL EVER FOR SHAKLEE FAN!

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s