MEMBERSHIP SHAKLEE · PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

SOHO in progress

Lama tak bersuara disini..hari2 kehulu ke hilir baru nak biasakan diri dengan tempat baru..tengok2 kedai..tengok port makan..tempat nak beli lauk..uruskan rumah..mcm3..

Kali ni..pindah tempat baru..so dah pasang niat nak ade soho..walaupun kecik janji ade..dulu dekat dua tahun cuma ade meja..letak kat sudut dengan desktop..kali ni Alhamdulillah ade bilik lebih so nak buat soho..lagipon adaa kan WAHM (work at home mom) and husband also WAHD (work at home dad) so mmg patut la ade soho..

Ala..kalo tak wahm or wahd sekali pon adaa rasa sekarang ni kene ade office kat rumah..takdelah office sgt..tapi tempat khas untuk buat keje sikit kan..

Dan kali ni dah fikir nak cr tempat proper untuk stok SHAKLEE ku..so sharing almari dengan husband..TADA!!

image

Almari 3 pintu..cop satu pintu dulu hehe jadi sekarang dah boleh susun menyusun..

image

image

image

image

image

Ini lah dia stok dalam simpanan pada hari menyusun haritu..
Gambar lain belum ambil lagi..baru gambar almari..tang meja ke full soho ke..blom lagi..in progress..sikit2 lah kan..

InsyaAllah lepas ni harapnya lebih tersusun..lebih murah rezeki..

Agak2 ramai tak yg ada soho ni..sure ramai kan..nak share mcm mana SOHO korang? Jom2..nak gak tengok. .

#masihberkemas

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s