PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

HAK SEBAGAI PENGGUNA SHAKLEE

i love shaklee!

Lamanya lah tak bersiaran secara berterusan..mahap lah ye..adaa baru pindah ke kuala terengganu…sini internet pon tarak..maksud adaa kawasan umah ni lah..bukan seluruh terengganu hehe..jadi sedang berkemas, menguruskan apa2 yang patut..tu yang bertangguh sikit ni

Kali ni dengan line yang nyawa2 ikan ni rasa nak share satu benda..sekarang ni Shaklee semakin HOT gitu..tetibe je meletus sebab sekarang semua nak mencari jalan cepat untuk tingkatkan income kan? Jadi, dalam banyak2 bisnes, mungkin Shaklee yang menjadi pilihan..which is GOOD!

Tapi dalam duk berkejar nak raih pendapatan ni..ada juga Shaklee Independent Distributor (SID) yang terlepas pandang beberapa perkara…bukan salah mereka..cuma mungkin terlepas info…

Setiap orang yang mendaftar untuk menjadi ahli dibawah SID tertentu, berhak mendapat konsultasi percuma ye..jd jika ada yang ajak korang jd ahli, pasti kan SID tersebut terangkan kepada anda apa yang anda perlu tahu..nak tanye pasal produk ke, marketing plan ke, apa2 lah yang berkaitan, sila tanya upline anda tu sebab dia bertanggung jawab keatas anda.

Macam yang adaa share dekat facebook tadi, SHaklee bukan sahaja membantu dari segi kewangan, tetapi dari segi kepimpinan, ilmu tentang produk, komunikasi..Jadi itu hak anda untuk tanya banyak2 sampai dia pengsan hehe

Kami ingin sentuh hati anda..bukan TOUCH AND GO..kami ingin mendidik anda, memberi info, bantu jana pendapatan dan menjadi the better you. Jadi pastikan anda mendapat hak tersebut dari setiap upline anda..kalau dia taknak bagi, ingatkan semula supaya wang pendaftaran anda berbaloi untuk dilaburkan walaupun hanya RM65 ya..

Bagi yang berminat untuk menjana income, pastikan anda berada dalam kumpulan yang betul, yang boleh membantu anda..so siapa yang  nak berada dalam kumpulan adaa, boleh pm2 ye..hehe

SHARING IS CARING

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Gong Badak, Kuala Terengganu, UnisZa, UMT, ILP terengganu
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s