Uncategorized

BABY BULLET FOOD PROCESSOR: I LOVE IT!

2 hari lepas adaa baru je terima baby bullet ni..excited sangat2!

baby bulletcantik kan? kiut sesangat hehe time2 discount ni apa lagi, sambar laa dari 499 jd RM95 mau tak sambar..

adaa suke bekas2 yang kiut ni dengan senyuman tau…sejuk ati mak haha

Dulu anak first terus bagi makan bubur blend..yelah, time tu mana nak tau benda2 gini..bila anak kedua selain bubur, bg makanan dalam botol tu..tapi selalunya kalau on da go lah..tapi lepas dah bijak ni (hahaha) kene lah rajin buat sendiri..so sekarang ni seronok duk buat baby food sendiri hehe

Yang bagusnya set ni, storage senang..siap ade dial up date lagi untuk setiap bullet, ade buku resepi..panduan..uish memang teruja sungguh tau!

baby bullet 2

untuk bulk storage


baby bullet 1storage yang cute siap dengan date-dial lids lagi

baby bullet 3Buku panduan dan buku resepi

Bagi ibu2 yang sentiasa pening nak fikir nak bagi anak2 makan apa, ha tak perlu risau dah..semua dah diberi dalam buku ni..cuma ikut je..segala rules yang wajib tahu pon ade..no excuse dah sekarang..bagi yang terbaik untuk anak anda ok?

Fahry dah mula makan semalam..dan makanan pertama nya ialah pisang puree in breast milk..selera anak ku makan..makin bertambah bambam lah nampak nye Fahry oiii

bagi yang nak dapatkan, meh2 sementara tengah discount ni..boleh dapatkan di Gdeal ni.. Dalam video ni ade extra cup dengan 12 serving batch tray..yg adaa beli ni cuma 6 serving tapi sangat cukup lah..sebab ade 6 bullet+6 batch tray..kalo yang hantar kat babysitter cukup lah seminggu kan..kalo nak buat banyak2 pon boleh..bila yang dalam batch tray tu dah beku, keluarkan dan buh dalam storage bag..mcm kita simnpan susu ibu tu..lepas tu guna balik batch tray utk buat lebih banyak makanan bayi..

makanan yang dah di bekukan ni tahan smp 30 hari..jadi ibu2 tiada alasan lagi kan? 5 minit je pon untuk buat..super easy!

Jom layan video ni..mesti excited hehe

#sekarang ni accessories anak lagi banyak..dengan breastpump nye dah sekampung, dengan warmer nye, food processor nye..untung lah…haha

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s