PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

Telegram vs Whatsapp~

telegram_vs._whatsapp

Dulu masa mula2 join shaklee, medium nak berkongsi cuma fb dan email..kalo hp ni guna sms jelah..tiap2 bulan sms customer..bagi promo, konsultasi percuma

Anak-anak biz pulak kene telefon..land line ke hp ke tak kisah..tapi sejak setahun yang lepas, sejak2 androoid pon dah boleh download whatsapp, kita pon tak ketinggalan lah..pakat duk download..

Yang bestnya whatsapp ni adaa boleh coaching anak2 secara maya gitu..lebih senang..nak attach gambar senang, nak share apa2 pon senang..tapi masalahnya limit satu kumpulan cuma 50 org..kalau anak2 takpelah, adaa buat bnyk group ikut kriteria tertentu..tapi adaa nak jugak satu ‘rumah’ yang boleh muatkan semua anak, cucu cicit piut miut..dah sah2 lah lebih 50..huhu

semalam tiba-tiba sampai msg dari kwn suruh install TELEGRAM ..ni untuk buat ‘rumah’ sekolah tun fatimah batch 9701 katanya..n well..ting! nak buat jugak lah untuk anak2 biz adaa..hehehe suka2..

Telegram lebih kurang whatsapp je, cuma lebih laju dan dalam satu kumpulan boleh memuatkan dalam 200 orang..so cukup lah dulu buat masa ni..kalo berkembang lagi kita buat rumah baru lak ..umah banglo heheh

Dengan teknologi sekarang, semua menjadi mudah..sekarang semua dihujung jari..bagi adaa, teknologi ni satu rahmat buat adaa sbb dari rumah je pon adaa boleh coaching, boleh kembangkan empire biz adaa..HANYA dari rumah..adaa takde extra kereta ..jadi nak pergi sana sini memang terbatas lah sebab husband pon keje..

sistem online shaklee

Kalau dulu, bosan je duk sorang2 kat rumah dengan anak, sekarang dengan 3 hero, walaupon tak bosan, jenuh nak melayan tapi masih kadang2 malam2 bosan juga kan bila anak2 dah tido..sekarang tak sempat dah nak bosan..tup tap tup tap plak dengan anak2 biz..sambil bersilaturrahim, sambil menambah income, sambil menambah ilmu..Alhamdulillah..

Sekarang medium dah banyak..nak dengan taknak guna je kan..jadi pergunakan sebaik mungkin 😀

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s