PELUANG BIZ DENGAN SHAKLEE

VIP MAGIC SESSION DI PULLMAN HOTEL: SEMARAKKAN SEMANGAT!

Ahad lepas adaa berpeluang berkumpul  dengan sebahagian warga JUTAWAN dibawah kelolaan Master Cery..bukan calang2 sesi..hanya 90 org daripada beribu orang..Alhamdulillah..di beri kelapangan untuk berjuma ‘mak’ i hehe

PULLMAN SESSIONBanyak tips yang dikongsikan, kalau adaa nak cerita kat sini tak dapat lah kot..tak feel bak kata orang..dengar sendiri baru masyukkk

terima kasih sangat kat kak cery sebab sudi bertahan dengan anak mcm adaa ni..dari mula2 join shaklee sampai ketahap ini..dan perjalanan masih jauh, harap sudi bertahan lebih lama hehe

sepanjang sesi ni adaa rasa, tiada yang mustahil..kita boleh berjaya kalau kita nak..Allah tak pernah suka tengok hambaNya gagal..hakikatnya, kita yang selalu menggagalkan diri kita sendiri..Allah sentiasa membuka peluang, memberi jalan, cuma kita sombong untuk meminta..

Lagi satu, dalam bisnes ni jangan meragui kebolehan diri..setiap orang boleh belajar utk berjaya dan menjadi seorang yang berjaya..kunci nya pada diri sendiri..MAU ATAU TIDAK? jika sering memberi alsan, menyalahkan orang, memang ditakuk yang sama lah kita..sudahnya tak kemana..mcm lopak air..tak memberi faedah malah mengundang jentik2..nak jd jentik2 ke? hehe

Bila dah ada strong will, keinginan utk berjaya, pastikan kita berada bersama mentor yg betul, kumpulan yang betul sebab kita bergerak bersama-sama..saling menyokong..Islam suka berjemaah..bukan saja2 suka, tapi ada sebabnya..buat bersama-sama ni sokongan ada..lebih kukuh..saat kita down, ada yang mengingatkan..kalau sorang2..dah lama hanyut..

vip

Jika anda berminat menjana income dengan kami, silakan..tak perlu modal besar pon, cuma keinginan dan disiplin untuk berjaya..kami cuma membuka jalan..pencetus je..selebihnya usaha sendiri..kalau sebuku pon tips diberi, keadaan tetap sama jika takde effort..tapi satu yang pasti, anda tak kan kecewa 🙂

All da best!

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s