ALFALFA · BREASTFEEDING

ALFALFA PROMO: SET PENYUSUAN BUDGET

promo jan 2014

Memandangkan bulan ni promo Alfalfa..rasanya ibu-ibu menyusu lah paling gembira ..mungkin sebab kebanyakan pengguna alfalfa ni dari kalangan ibu menyusu..tak kurang juga yang dari golongan orang yang ingin menurunkan berat badan dan resding..ha..glamer tau..

Disebabkan alfalfa promo..maka harga set budget ni pun makin bertambah kurang budget nya..hahaa dikala semua harga naik (upss!!), set budget ni makin murah pulak hehe terbaik!!

Apa kebaikan Alfalfa ni sampai semua orang nak cuba? Bukan apa, khasiatnya sangat banyak, kalau search di internet pon tak habis nak baca..Alfalfa ni salah satu tumbuhan yang paling kaya dengan sifat mengubati nya tu..dan dah digunakan sejak zaman nenek moyang kita dulu lagi..cumanya kita ni mungkin tak tahu nama tumbuhan tu alfalfa kan? hehe

Ramai yang bertanya apa kelebihan Alfalfa or the king of herbs ni..Nak tau? Ni dia 20 adaa bagi :)

  1. Dikatakan tumbuhan terbaik yang mengandungi segala zat keperluan harian tubuh manusia.
  2. Melegakan sakit sendi dan belakang.
  3. Menghilangkan kelesuan dan tekanan.
  4. Memberi sensasi ‘rasa sejuk’ (alfalfa Shaklee mengandungi minyak Peppermint)
  5. Memberi kelegaan semasa haid (untuk wanita).
  6. Merawat arthitis
  7. Bagus untuk elergi dan ekzema (sangat betul..adaa memang suke lah..no more swollen face heheh)
  8. Merawat athma
  9. Mencuci usus bagi membuang toksik
  10. Mencuci buah pinggang dan merawat kencing kotor disebabkan jangkitan dalam buah pinggang
  11. Meneutralkan asid dalam badan
  12. Merawat masalah keputihan pada wanita (untuk wanita).
  13. Membesar dan menegangkan payudara (untuk wanita).
  14. Bertindak sepertkacip fatimah kepada para isteri (untuk wanita).
  15. Memulihkan urat selepas bersalin (untuk wanita).
  16. Membantu masalah penghadaman dan pencernaan
  17. Meningkatkan stamina seorang suami
  18. Melegakan sembelit (air mesti 1-2liter)
  19. Membuang angin dalam badan
  20. Milk booster (totally agreed!)

tu diaaaa…dan dengan harga yang sangat sangat mampu dimiliki ni, maka habislah kene serbu bulan ni ..dah lah sebotol tu 700 biji..haa mau tak jimat?

 

PENYUSUAN BUDGET

 

Jadi, bagi ibu2 yang ingin cuba, boleh lah time2 promo ni..nak tahu jimat tak jimat harga nya, meh pm adaa..sure terkejut 😀

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s