Pelbagai

GIVEAWAY FROM ADAA’S INSPIRATION !!

salam to all readers!! wonderful wonderful day..

Bulan ni bulan terakhir dalam 2013..tahun yang penuh suka duka..tapi tak kisah lah..bulan ni adaa nak berterima kasih untuk semua pembaca blog ni dan juga fanpage adaa..so adaa nak bagi sesuatu untuk anda!!

Tada!!

mystery girft 1

NO TWIST

NO NEED TO PURCHASE ANYTHING = RM0

TOTALLY FREE OF CHARGE!!

tapi bukan semua reader lah ye..kopak I hehe..cuma untuk 2 LUCKY READER!!

CARANYA?

1. FOLLOW THIS BLOG 

visit www.adaa-inspiration.com dan klik ‘follow’ button di penjuru bawah sebelah kanan.

Masukkan email address anda, done!

2. ‘LIKE’ fan page Adaa’s Inspiration

Klik hyperlink Adaa’s Inspiration diatas dan anda akan dibawa ke fanpage tersebut, dan klik ‘LIKE’

3. Tinggalkan comment anda di bawah entry ini, nyatakan

–> email address

–> penuhkan slogan ‘SAYA BERHARAP ADAA’S INSPIRATION …….’

(tak kisahlah berapa panjang pun) nyatakan cadangan bernas anda untuk menjadikan page dan blog Adaa’s Inspiration lebih bermanfaat dan menarik 😀

4. Pemenang akan dipilih berdasarkan idea yang paling menarik dalam memperbaiki blog dan fan page adaa..so jangan segan2 ok?

pemenang akan diumumkan pd 31hb dec jam 12.00 malam

Penyertaan sehingga 30 hb Dec 2013

yuk yuk!!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s