SHAKLEE COLLAGEN POWDER · TESTIMONIAL · VITAMIN C

TESTIMONIAL: KOLAGEN OH KOLAGEN :D

hehe bangun pagi tadi belek2 whatsapp..terpandang whatsapp semalam dari customer ..terus tersenyum hehe dah mcm kerang busuk ..

Semalam adaa hantar barang pada regular customer di PKNS Bangi..dalam kalut2 nak cepat, adaa tak keluar kereta pon..memandangkan keluar setakat nak hantar barang, malam pulak tu..memang takda nak beria lah..berbedak pon tidak..ambil spek, sarung tudung, siap! hehe

zup zap zup zap tukar barang ambil duit, balik..sampai kat rumah dapat whatsapp yang buat adaa senyum lebar haha gelak siap..

testi kolagen 40

hehe mau tak kembang..thanx kak mila oiii akak pon lawa jek..ingat anak dara lagi rupenye anak dua hehe

Ni baru kotak ke 4..kalo dah makan setahun mungkin lebih baik kesannya hehe..apa pun u make my day lah kak!

Kulit adaa bukan lah flawless tapi improve a lot sebenarnya..dulu siap gi jumpa pakar kulit tau..jerawat penuh kat dahi..jerawat pasir orang kata..tapi sekarang sebijik jerawat pon jarang nak jumpa ..syukur..yang adaa ingat last naik jerawat masa pregnant hari tu..naik sebijik..n parut nya ade lagi tapi dah pudar..lepas ni hilang lah tu 😀

Kalau ada yang kata kolagen ni agak mahal, ye saya pun akui tapi dengan kualiti nya adaa akan kata SHAKLEE COLLAGEN POWDER ni murah..patut boleh jadi lagi mahal ni tau..sebab kesan nilah orang pakat duk borong masa promo ritu..satu set terus..7 kotak haaa berbaloi kak jah..Ini pon orang duk tanye lagi ade harga promo tak untuk kolagen..nak harga promo jom kita cite hehe pm2 lah adaa ok?

kebaikan kolagen

sedikit tips untuk anda..untuk mendapatkan kesan yang lebih baik:

Ambil sebiji vitamin C Plus sebelum sarapan (perut kosong) bersama segelas kolagen. InsyaAllah anda akan lihat kesan yang sangat baik 😀

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s