OMEGA GUARD · WEIGHT MANAGEMENT

OMEGA: LEMAK YANG MAMPU MEMBAKAR LEMAK?

wehee!! omega! omega! memang best bila promo omega sebab omega ni sesuai untuk semua lapisan umur.kanak2 boleh, orang dewasa boleh, warga emas boleh..selalunya yang order dengan adaa, kalau tak untuk diet, untuk sendi..memang itu lah tujuannya hehe

Selain lecithin, omega merupakan suplemen yang paling glamer dalam slimming set..sebab apa? sebab omega mampu membakar lemak..ye ke? Bagaimana omega membantu dalam pembakaran lemak?

BURN UR BELLY FAT(klik gambar untuk paparan lebih jelas)

Macam tulah caranya omega membakar lemak 😀

Tapi perlu diingatkan lah, kalau makan nye dua tiga pinggan , jangan haraplah omega ni membantu..basic rule tetap perlu dipatuhi..

  • makan dalam portion yang seimbang
  • lebihkan minum air masak (suam)
  • senaman ringan 30 minit
  • ambil makanan rendah kalori

Ada yang tanya, kalau dah ambil lecithin perlu ke ambil omega, jawapan saya ya..sebab, lecithin mengimulsi lemak daripada makanan yang baru kita makan, dan omega pula seperti yang ditulis dalam slide kat atas tu, mampu membakar lemak yang sedia ada dalam badan kita dan juga membantu mengurangkan nafsu makan yang terlampau. Jadi lebih cepat proses pembakaran lemak terjadi 😀

*dapat pulak herblax..fuh..pagi2..clear…

Jadi? Nak kan harga lebih rendah dari biasa? maksud adaa BETUL-BETUL RENDAH?

yup pm me now! :d

omega promotonton:Omega 3 for fat loss?

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

 

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s