VIVIX

VIVIX TIDAK SESUAI UNTUK IBU MENYUSU DAN MENGANDUNG?

Sempena promo VIVIX ni ramai lah yang mula nak guna kan..mau nye tak..adaa sendiri tergoda ok..tapi adaa sedang menyusu kan anak..eh, bf mom tak boleh guna ke VIVIX ni?

vivix lactating

 

pic from : here

Aside from it ANTI-AGING properties, resveratrol also helps you lose weight. Despite increased calorie intake, you will not gain gain if you take resveratrol. The last two benefits is probably the reasons why it is not advisable to take resveratrol supplements while pregnant, nursing, or breastfeeding. Resveratrol seems to have ANTI-GROWTH properties. These may have an adverse effect on your baby if you take the supplements. If you have doubts, it is wise to consult your medical service provider first.

 

Resveratrol is a powerful supplement but it should not be taken at the risk of your child, nursing or still unborn.

 

If the supplement bottle says that PREGNANT or NURSING women SHOULD NOT take the supplement, you should pay attention.

 

*source : http://webforhealth.com/resveratrol-while-nursing-and-breastfeeding/

 

VIvix ni memang mengandungi resveratrol malah kandungan nya sangat tinggi.

resveratrol_vivixmemang betul, VIVIX merupakan tonik ajaib, tapi dalam keadaan seperti menyusukan anak, mengandung..kita masih perlu mengambil kira risiko nya ye..sebab dah di ingatkan kat botol tu, jadi we  should be aware of that.

Jika masih nak cuba, boleh, tapi on your own risk ok? ramai dah cuba dan tiada masalah, jadi buat pilihan masing2 ok? 😀

sharing is caring~~

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s