VIVIX

PROMOSI VIVIX SEMAKIN HEBAT!

Rasanya ramai dah tahu yang sekarang ni shaklee dah beroperasi secara online kan..Jadi, untuk bulan ni ada special gift bagi pembeli online..siapa yang membuat pembelian 300uv keatas layak mendapat sebotol CoQhealth Plus secara percuma!!

Apa yang lagi best, bila beli satu set promosi VIVIX ni, anda layak mendapat bukan 1 tetapi 2 botol CoQHealth secara percuma..aduhai..penjimatan berganda ni deknon oiii!! Apa gunanye CoQHealth ni?

ʘ Mengandungi Koenzim Q10 yg penting utk sel tubuh bagi menghasilkan tenaga sendiri untuk kekal berfungsi

ʘ Mengandungi kesemua proprieteri semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan vitamin E dan estrak teh hijau

ʘ Mengelakkan penyakit kardiovaskular termasuk arteri tersumbat

ʘ Digunakan untuk merawat penyakit kanser seperti kanser payudara dan membantu pesakit yg menerima rawatan kemoterapi

ʘ Membantu meningkatankan penghasilan insulin yang membantu pesakit diabetis

ʘ Merawat masalah penyakit gusi

ʘ Membantu merawat pesakit Parkinson

ʘ Membantu meningkatkan tahap kesuburan dan jumlah sperma

Lagi satu kesan yang best ialah untuk kulit yang cantik..kira pakej lah ni dengan vivix kan? kalau korang perasan kebanyakan kosmetik ke produk penjagaan kulit ke mengandungi Koenzim Q10 (CoQ10) ni..sbb ianya sangat penting untuk kecantikan dalaman dan luaran 😀

Apa lagi yang korang dapat?

poster  vivixBukan sikit2 penjimatan tu..main ribu2 punya tau..

Vivix ni untuk anti-aging je ke? no no no..ini rumusan terhebat pernah dihasilkan oleh shaklee dan tiada yang seumpamanya lagi ok..nak tahu testimonial dan lebih legi tentang vivix klik VIVIX

promo vivix nov 2013Taknak 7 botol ni tapi nak sebotol dua je? boleh..pm me for details

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s