SHAKLEE COLLAGEN POWDER · TESTIMONIAL

SHAKLEE COLLAGEN POWDER: 2 HARI SAHAJA LAGI!

Pejam celik, peja celik dah sebulan dah..cepat betul masa berlalu..ini maksudnye, promo kolagen bakal berakhir esok!! oh no!! well..yes it’s true hehe

Bagi penggemar kolagen, adaa rasa pasti bersetuju dengan keberkesanan kolagen ni kan..worth buying! masalah KULIT TAK SEKATA, JERAGAT, JERAWAT, KERING, KUSAM, PANDA EYE..semua settle hehe

Hari ni adaa share lagi testimonial pengguna..

testi kolagen 36
TESTI 1
testi kolagen 37
TESTI 2
testi kolagen 38
TESTI 3
testi kolagen 39
TESTI 4

masih belum puas hati boleh refer testimonial sebelum ni disini

promosi ni datang bukan selalu, setahun sekali jer..Apa yang istimewanya kali ni? Ada hadiah special untuk pembelian secara online..memang menguntungkan ..so dah tinggal 2 hari je ni..sebelum licin stock kat HQ shaklee jom order 😀

Presentation1

Jangan terlepas!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::
Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s