CINCH

CINCH SHAKE: CARA TERBAIK TURUNKAN BERAT BADAN

Oh No!! Cinch Shake dah habis..harus restock ni..Dah menjadi kebiasaan Adaa sekarang setiap pagi minum Cinch Coklat+oat+kolagen powder+ESP hehe

Banyak cara nak minum tapi adaa suka cara ni sebab selain utk jaga diet, sekaligus dapat kecantikan kulit dan sangat sesuai untuk ibu menyusu. Kalau nak tahu kenapa ada pilih oat, mcm mana cara buat shake ni, kenapa kena tambah ESP leh contact2 ok? free consultation tau 😀

a yummy way to loose weight
a yummy way to loose weight

Hari ni bukan nak cerita pasal diet adaa ke ape ke, nak cerita pasal Cinch Shake ni ha..selalunya orang nak cepat turun berat sampai sanggup cuba pelbagai jenis pil, dan cara yang belum tentu keselamatannya..jangan gitu ye, badan kita ni nak pakai lama jika diizinkan Allah. Jadi jangan merosakkan badan ye.

Kebanyakan kita selalu mengamalkan diet seperti:

  • diet segera
  • produk pelangsingan
  • diet tinggi protein
  • diet rendah kalori
  • diet karbohidrat
  • diet sup
  • pusat pelangsingan badan
  • rawatan pembedahan

Tapi kebanyakannya gagal sebab

  • kekurangan nutrisi
  • tidak berdisiplin
  • sukar mengikuti
  • hasil yang lambat
  • kandungan tidak selamat
  • merendahkan kada metabolisme

sudahnye..diet yo yo oo jelah

Ramai orang tak sedar, bila kita diet, cepat hilang berat badan kan..bukan main happy lagi tapi kita tak sedar yang sebenarnye berat yang hilang tu bukan lemak, tapi air dan otot..kesannya bila kita berhenti diet tu, badan dah hilang keupayaan untuk membakar lemak seperti sebelumnya dan merendahkan kadar metabolisme badan.

Pada kebanyakan diet, anda kehilangan lemak dan otot. Ini menyebabkan anda kehilangan keupayaan untuk MEMBAKAR LEMAK, DAN MERENDAHKAN KADAR METABOLISME. 

Bila anda tidak meneruskan lagi diet tersebut, anda tidak boleh membakar kalori seperti sblm ini malah BERAT BADAN ANDA SEMAKIN BERTAMBAH.

 

Apa kesan kalau metabolisme rendah? Metabolisme ni proses penghasilan tenaga..kalau otot dah takda, macam mana nak tukar lemak2 tu pada tenaga, sudahnya terkumpullah dalam badan, elok2 nak kurus, jadi makin gemuk pulak huhu

KENAPA CINCH SHAKE?

cinch

Ok here the best part. Cinch shake ni berbeza dengan protein diet lain dan pastinya sangat berkesan..kenapa??

  • Diperkaya dengan Leucine
  • kekalkan jisim otot tanpa lemak
  • Hilang berat daripada lemak
  • Terbukti secara klinikal
  • Ddatangkan dalam 3 perasa enak (coklat, vanila, cafe latte)

”Dalam percubaan awal, saintis Shaklee menguji formula proprietari yang dipertingkatkan dengan leucine. (leucine merupakan otot yang membina asid amino yang terdapat dalam protein tertentu). Program ini telah menunjukkan dapat mengekalkan 100% jisim otot tanpa lemak (lean mass muscle). Mereka yang mengikuti program ini telah kehilangan lemak, berat, inci pada masa yang sama sekaligus mengekalkan otot mereka”

Jadi, bila nak diet tu, kene tengok2 jugak ye..jangan sembarangan..buat pilihan yang bijak.

Ada pulak yang mengadu dah ambil cinch tapi tak kurus..ha..meh2 nak bagitahu, produk apa pun yang kita ambil, syarat utama kene jaga ye

  • Makan kerap dalam jumlah yang kecil
  • bersenam (wpon senaman ringan)
  • minum air dengan banyak (3-4L sehari)
  • berdisiplin!

Kalau minum cinch tapi nasik 2 3 pinggan tak jadi yang oi..ni produk Shaklee, bukan Magic2 tau..hehe so,

KEEP MUSCLE U HAVE

BURN FAT U DON’T NEED

LOSS INCH U DON’T WANT

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

 

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s