SHAKLEE COLLAGEN POWDER · TESTIMONIAL

TESTIMONIAL: SHAKLEE COLLAGEN POWDER~

Selalunya asyik share pasal testimonial orang jekan..hari ni  nak share testimonial sendiri lah..hehe tapi sebelum tu nak share lagi 2 testimonial pengguna lain

testi kolagen 33

Kenapa muka boleh jadi glowing? sebab selama ni yang ada di muka dan kulit kita ni sel2 mati, sbb tu kusam aja..bila dah tukar ke sel baru yang sihat pulak tu memang lah glowing kan..ibarat jubin rumah kita lah..lama guna tak bermop bagai tak ke kusam kotor kan..cuba bersihkan atau gantikan jubin baru tak ke bersinar2 sampai boleh buat cermin muka hehe tu baru 3 sachets tuuu
testi kolagen 34Yang ni pulak baru 2 minggu guna..kira dalam sekotak kolagen lah..mcm yang Puan sheila kata, kesan bukan pada wajah, tapi badan pon..memang betul sebab kulit kita bukan kat muka je kan..kalau yang lepas bersalin lagi ketara kesannya sebab bila mengandung kulit menegang, kering, banyak rosak, sel2 mati sampai berkerak tang perut, ketiak kan..dengan kolagen ni memang sangat membantu..siapa nak badan berkerak ye tak huhu

Yang ini pulak tuan empunya blog..baru2 mencuba setelah lama memendam rasa..masa pregnant tak boleh consume..so dah bersalin ni boleh lah..

testi kolagen 35

Memang belum banyak perubahan..tapi apa yang adaa nampak, kulit tak pucat dan kalau korang semua perasan, cuba belek balik gambar testimonial2 sebelum ni, bibir akan jadi lebih merah..taklah mcm zombie..sebab kolagen memberi kelembapan, jadi taklah kering dan menggelupas 😀

Bagi yang tercari2 kolagen yang boleh dipercayai, silelah cuba..dan bagi pelanggan adaa, adaa akan memberikan FREE CONSULTATION tentang penggunaan kolagen ni..nak resepi2 masker pon boleh..ha lagi best! bukan setakat boleh makan, bermasker pon bisa buk..

Presentation1

 

Apa lagi? Get yours now!

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

 

Advertisements

One thought on “TESTIMONIAL: SHAKLEE COLLAGEN POWDER~

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out / Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out / Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out / Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out / Tukar )

Connecting to %s