VITAMIN C

VITAMIN C SUSTAINED RELEASEv KEMBALI LAGI!!

Rasanya dah berkurun kehilangan vitamin C ni..sebelum out of stock, banyak spekulasi berkaitan Vitamin C yang popular ni..diciplak lah, diubah namanya lah dan dijual dengan harga yang tinggi..wah dah mcm apa pulak kan..tapi adaa tak lah hairan sangat sebab VITAMIN C  ni sangat2 berkesan, murah dah berkualiti..inilah yang kita mahukan kan..kalau tak hebat takkan ada orang sanggup memalsukan nama vitamin Shaklee ni dan menjual dengan harga lebih tinggi..yang lebih hebatnya, berduyun orang membeli..

Kali ni dikatakan Vitamin C  akan kembali hujung Oktober, jadi, jangan tertipu lagi..dapatkan dari pengedar yang sah ye..vitamin C shaklee ni rupenye gini..

vit c SHAKLEEKalau jumpa yang rupanya gini tapi namanya lain, sila siasat heheh

Apa kelebihan Vitamin C SUSTAINED RELEASE ni sampai orang berebut sangat ni?

vit c

  • Vitamin C pertama yang natural dan bertindak secara ‘Sustained release’, berfungsi secara perlahan untuk memenuhi keperluan tubuh selama 24 jam.
  • Rumusan unik yang membenarkan pelepasan vitamin c secara perlahan dan berterusan selama 5 jam.
  • Satu tablet membekalkan 500mg vitamin C iaitu bersamaan 7biji setengah oren.
  • Membekalkan ‘Bioflavinoids’ dalam jumlah yang seimbang iaitu 120mg (elak salur darah dari runtuh/bocor, meningkatkan fungsi vitamin c, elak vitamin c dr cepat teroksida dan merosakkan sel)
  • Ada dalam bentuk yang boleh dikunyah( Untuk kanak2)
  • Tiada pembaziran kerana semua vitamin C digunakan.dilepaskan kedalam system tubuh secara perlahan mengikut keperluan.

Unik kan? belum ada yang bertindak secara sustained release ni tau, kalau takde sistem ni kene buat secara manual lah..setiap 2 3 jam telan sebiji vit c hehe

Apa lagi gunanya vitamin c ni? nanti i sambung yee…

*jom2 booked cepat before it’s too late

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s