SHAKLEE COLLAGEN POWDER · TESTIMONIAL

TESTIMONIAL SCP: KULIT MULUS, GEBU, BERSINAR DAN TIDAK KUSAM~

Bahang promosi kolagen masih belum reda ni..baru 4 hari je kan..haha macam yang adaa bgtahu sebelum ni, promosi ni jarang2 ada ok..setahun sekali pon nasib baik dan yang pastinya tawarannya sentiasa hebat..kali ni untuk pembeli online ada dapat free COQHEALTH PLUS sebotol lagi..xnak ke dek non..

Adaa pulak yang cakap..best ke CoQHEALTH ni..la..tak tahu rupanya ape fungsinya ye? meh2 kasi share sikit

ʘ Mengandungi Koenzim Q10 yg penting utk sel tubuh bagi menghasilkan tenaga sendiri untuk kekal berfungsi

ʘ Mengandungi kesemua proprieteri semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan vitamin E dan estrak teh hijau

ʘ Mengelakkan penyakit kardiovaskular termasuk arteri tersumbat

ʘ Digunakan untuk merawat penyakit kanser seperti kanser payudara dan membantu pesakit yg menerima rawatan kemoterapi

ʘ Membantu meningkatankan penghasilan insulin yang membantu pesakit diabetis

ʘ Merawat masalah penyakit gusi

ʘ Membantu merawat pesakit Parkinson

ʘ Membantu meningkatkan tahap kesuburan dan jumlah sperma

lagi satu untuk kulit juga..sebab dalam ni pon ada VITAMIN E dan fungsi CoQ10 itu sendiri baik untuk kulit..so nak apa lagi? lengkap ni pakej bak kata orang.

Presentation1

promo kolagen 13

*itu harga retail ye..nk lebih penjimatan kite calling2 ok?

 

Sangat untung..tapi still was2?..boleh tengok2 testimonial pengguna yang adaa dah share kan disini . OK ni nak tambah sket lagi, apa kata pengguna Shaklee Collagen Powder

testi kolagen 29
TESTIMONIAL 1
Testi kolagen 30
TESTIMONIAL 2
testi kolagen 32
TESTIMONIAL 3

Dah kurang ‘panda eye’ nya tu kan..baru 7 sachets..belum berkotak lagi..

Memang banyak kolagen dipasaran dan ada jugak yang duk tanya adaa, apasal mahal sangat kolagen shaklee ni..brand lain murah je siap putih melepak lagi, kesan pon cepat..well, apa yang adaa boleh cakap, the price come with quality of the product..barang baik takkan murah kan..dalam dunia ni takde yang ideal..nak kan kesempurnaan kene berkorban, nakkan barang bagus, wang kena keluar sikit cik adik manis..

Tapi dalam duk kata mahal2 pon berduyun orang beli sampai mcm tsunami kolagen lah bak kata nya..sebab memang terbukti SHAKLEE selamat, semulajadi dan berkesan. Yang kolagen lain adaa tak pasti sebab adaa belum cuba..tapi kita pon dah bijak memilih kan..badan kita ni nak pakai lama lagi, jangan sebab kecantikan ekspress, kita ambil risiko cuba sebarangan produk..bahaya nanti dek non..kesan lambat sikit takpe, janji selamat..ala dengan shaklee ni pon 8 minggu je..bukan lama mana pon berbanding dengan umur kita kan..hehe

so buat pilihan yang bijak ok?

LEAD A BETTER LIFE WITH SHAKLEE 😀

 

NOOR SYUHADA
ID 858777
adaainspiration@ymail.com
adaanoor@ymail.com
017-9329859
Teras Jernang bandar Baru Bangi
::: These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease :::

Advertisements

Sudi-sudilah memberi komen positif ye dan jangan lupa 'share' jika anda rasa ianya berguna , tQ

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s